Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέντε μήνες μετά, η σύζυγος του Αγγελίδη μιλά για όλα (vid)
LIFESTYLE

Πέντε μήνες μετά, η σύζυγος του Αγγελίδη μιλά για όλα (vid)

Ένα τροχαίο που συγκλόνισε την χώρα. Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φαινόταν να χορεύει και να σκορπά ευχές στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, η πραγματικότητα ήταν οδυνηρή. Ο Κωνσταντίνος έδινε μάχη για τη ζωή του. Πέντε μήνες μετά το τροχαίο που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του η Τατιάνα Στεφανίδου συνάντησε τη σύζυγό του […]

Ένα τροχαίο που συγκλόνισε την χώρα.

Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φαινόταν να χορεύει και να σκορπά ευχές στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, η πραγματικότητα ήταν οδυνηρή.

Ο Κωνσταντίνος έδινε μάχη για τη ζωή του.

Πέντε μήνες μετά το τροχαίο που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του η Τατιάνα Στεφανίδου συνάντησε τη σύζυγό του Εβελίνα στο Κέντρο Αποκατάστασης. Εκεί όπου ο παρουσιαστής μαθαίνει να περπατά, να τρέφεται, να μιλά.

Πώς βγήκε το ψευδώνυμο του Χάρρυ Κλυνν

“Επειδή είναι πολύ δυνατός το πάλεψε πάρα πολύ. Πέρασε πάρα πολλά στην Εντατική. Εγώ παρακάλαγα κι έλεγα… Θεέ μου, πότε θα βγούμε από αυτή την πόρτα;

Γύρω στις 10:30 χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε: Ναι, γεια σας. Είμαστε από την Τροχαία Ελληνικού. Η κυρία Αγγελίδη; Εκείνη τη στιγμή πάγωσα…»

Η Εβελίνα περιγράφει στην Tatiana Live με μεγάλη συγκίνηση τις πρώτες στιγμές που αντίκρισε τον σύζυγό της στο νοσοκομείο.

Η ίδια μετά από αυτά άρχισε να έχει πιο βαθιά πίστη στο Θεό και απευθύνθηκε σε έναν πνευματικό που την βοήθησε. Στο πλευρό της ήταν πάντα και η αδερφή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αλεξάνδρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις