Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έβγαλαν μαχαίρι μέσα σε λεωφορείο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έβγαλαν μαχαίρι μέσα σε λεωφορείο

Μαχαίρωσαν άνδρα μέσα σε λεωφορείο μπροστά σε μικρά παιδιά. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη με ένα άτομο να μαχαιρώνεται μέσα σε λεωφορείο από άτομα που τον καταδίωκαν και πρόλαβαν να μπουν μαζί του. Η επίθεση έγινε το απόγευμα της Κυριακήςς και σχετίζεται με τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, που πουλάνε λαθραία τσιγάρα στην πλατεία Αριστοτέλους. […]

Μαχαίρωσαν άνδρα μέσα σε λεωφορείο μπροστά σε μικρά παιδιά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη με ένα άτομο να μαχαιρώνεται μέσα σε λεωφορείο από άτομα που τον καταδίωκαν και πρόλαβαν να μπουν μαζί του.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα της Κυριακήςς και σχετίζεται με τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, που πουλάνε λαθραία τσιγάρα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η συμπλοκή ξεκίνησε στην πλατεία και συνεχίστηκε στο εσωτερικό ενός αστικού λεωφορείου. Ένας Πακιστανός μπήκε στο λεωφορείο για να γλιτώσει από τη μανία μιας αντίπαλης ομάδας Πακιστανών.

Διαβάστε ακόμα:

Προσαγωγές για την επίθεση στον Μπουτάρη

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών ο νεαρός Πακιστανός δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι από τα άτομα που τον κυνηγούσαν. Οι δράστες κατέβηκαν από το λεωφορείο πριν φτάσει η Αστυνομία.

Αστυνομικοί της ομάδας Ζ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου. Στη συνέχεια το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι έρευνες για τους δράστες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις