Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προσαγωγές για την επίθεση στον Μπουτάρη
ΕΛΛΑΔΑ

Προσαγωγές για την επίθεση στον Μπουτάρη

Στην προσαγωγή δύο υπόπτων για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτημα ωρών θεωρείται να αρχίσουν οι συλλήψεις. Οι δύο προσαχθέντες αυτή την ώρα εξετάζονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και αναμένεται να ανακοινωθεί αν θα συλληφθούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι. Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί της […]

Στην προσαγωγή δύο υπόπτων για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτημα ωρών θεωρείται να αρχίσουν οι συλλήψεις. Οι δύο προσαχθέντες αυτή την ώρα εξετάζονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και αναμένεται να ανακοινωθεί αν θα συλληφθούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί της Κυριακής με τον Γιάννη Μπουτάρη επικοινώνησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκας και του επισήμανε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της τραμπούκικης επίθεσης σε βάρος του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο κ.Μπουτάρης έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος των αγνώστων που τον χτύπησαν.

Διαβάστε ακόμα:

Άγριο ξύλο στον Γιάννη Μπουτάρη (vid)

Ομόθυμη καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο

Σοκ και αποτροπιασμό στον πολιτικό κόσμο προκάλεσε η επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος το πρωί της Κυριακής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, λέγοντας ότι αυτό που έζησε ήταν εφιαλτικό.

Η καταδίκη της επίθεσης είναι ομόθυμη, με το Μαξίμου να μιλά για ακροδεξιούς τραμπούκους, τη ΝΔ για φασιστική επίθεση πατροδοκάπηλων, ενώ η Φώφη Γεννηματά μίλησε για σύγχρονους κοτζαμάνηδες.

Η επίθεση ξύπνησε μνήμες από το 2015, όταν σε συγκέντρωση Ποντίων έξω από τη Βουλή, ακροδεξιοί είχαν βιαιοπραγήσει σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου.

Διαβάστε ακόμα:

Προκλητική η Ουρανία Μιχαλολιάκου: «Μπράβο»! (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις