Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Euroleague: Οι ημιτελικοί του Final 4
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague: Οι ημιτελικοί του Final 4

Euroleague: Το ευρωπαικό μπάσκετ γιορτάζει απόψε. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της φετινής Euroleague μπαίνουν στη… μάχη του Βελιγραδίου. Όλοι οι φίλαθλοι της Γηραιάς Ηπείρου περιμένουν τους μεγάλους ημιτελικούς στη πρωτεύουσα της Σερβίας. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις (19:00, Novasports 1) και είναι το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί στον μεγάλο […]

Euroleague: Το ευρωπαικό μπάσκετ γιορτάζει απόψε.

Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της φετινής Euroleague μπαίνουν στη… μάχη του Βελιγραδίου.

Όλοι οι φίλαθλοι της Γηραιάς Ηπείρου περιμένουν τους μεγάλους ημιτελικούς στη πρωτεύουσα της Σερβίας.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις (19:00, Novasports 1) και είναι το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε ακόμα:

Λουτσέσκου: Μόνο στη φασιστική Γερμανία έγινε κάτι αυτό

Ο δεύτερος ημιτελικός θεωρείται πιο αμφίρροπος, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει τις… λιγότερες απουσίες από κάθε άλλη φορά!

Στον ημιτελικό της Φενέρμπαχτσε με την Ζαλγκίρις διαιτητές θα είναι οι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ράντοβιτς (Κροατία) και Λάτισεβς (Λετονία), ενώ στον ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Ρεάλ Μαδρίτης διαιτητές θα είναι οι Λαμόνικα (Ιταλία), Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Μπολτάουζερ (Σλοβενία).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις