Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λουτσέσκου: Μόνο στη φασιστική Γερμανία έγινε κάτι αυτό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: Μόνο στη φασιστική Γερμανία έγινε κάτι αυτό

O Ραζβάν Λουτσέσκου ταξίδεψε στην πατρίδα του, τη Ρουμανία, επιμένοντας να μιλάει για «κλοπή» του φετινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ! Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στην πατρίδα του, όπου ταξίδεψε, έχοντας κουβαλήσει μαζί του τη μάσκα με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, που φορούσε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. «Ο ιδιοκτήτης ήταν […]

O Ραζβάν Λουτσέσκου ταξίδεψε στην πατρίδα του, τη Ρουμανία, επιμένοντας να μιλάει για «κλοπή» του φετινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ!

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στην πατρίδα του, όπου ταξίδεψε, έχοντας κουβαλήσει μαζί του τη μάσκα με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, που φορούσε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ χαρούμενος, είναι αυτός που έχει υποφέρει περισσότερο από όλους μας. Η χαρά που πήραμε ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι θα έπρεπε να είναι φυσιολογικά» σχολίασε ο 49χρονος τεχνικός σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Σκληρά λόγια Μπαλοτέλι: Το χρήμα, κάνει τις π…ς να ερωτεύονται

Ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε εκ νέου στην απώλεια του φετινού πρωταθλήματος. «Ίσως μόνο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στη φασιστική Γερμανία συνέβη αυτό που συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Λουτσέσκου: Δείξαμε ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις