Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πειθαρχικές ποινές στην ξαδέρφη του Πολάκη για την 4χρονη (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Πειθαρχικές ποινές στην ξαδέρφη του Πολάκη για την 4χρονη (pics)

Πειθαρχικές κυρώσεις επιβλήθηκαν στην ξαδέρφη του Παύλου Πολάκη, Νεκταρία, για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη στο Βενιζέλειο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», η γιατρός που φέρεται να έδειξε ιατρική αμέλεια κατά τη διαχείριση του περιστατικού θα στερηθεί τον μισθό της για μισό χρόνο, ενώ για 2 χρόνια της επιβλήθηκε το μέτρο της στέρησης της εργασιακής […]

Πειθαρχικές κυρώσεις επιβλήθηκαν στην ξαδέρφη του Παύλου Πολάκη, Νεκταρία, για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη στο Βενιζέλειο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», η γιατρός που φέρεται να έδειξε ιατρική αμέλεια κατά τη διαχείριση του περιστατικού θα στερηθεί τον μισθό της για μισό χρόνο, ενώ για 2 χρόνια της επιβλήθηκε το μέτρο της στέρησης της εργασιακής της εξέλιξης.

Την απόφαση όρισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΔΥΠΕ Κρήτης.

Διαβάστε ακόμα

Ρομά άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών!

Όσον αφορά στην ποινή της διευθύντριας της Αναισθησιολογικής Κλινικής Ρεγγίνας Ρουχωτά, προβλέπει και αυτή στέρηση μισθού αλλά για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η Νεκταρία Πολάκη υποστήριζε ότι έκανε αυτό που θεωρούσε επιστημονικά σωστό λαμβάνοντας υπόψιν τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Στον αντίποδα, το Σώμα Επιθεωρητών που επίσης ερεύνησε την υπόθεση διαπίστωσε βαριά ιατρική αμέλεια στη διαχείριση του περιστατικού στις 29 Δεκεμβρίου του 2015.

Θυμίζουμε πως η 4χρονη Μελίνα Παρασκάκη είχε πάει για μια επέμβαση ρουτίνας, για να αφαιρέσει κρεατάκια από τη μύτη της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις