Αθήνα

°C

Τετάρτη

14

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Πλειστηριασμοί από 5 ευρώ – Στο σφυρί όλο το νοικοκυριό
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλειστηριασμοί από 5 ευρώ – Στο σφυρί όλο το νοικοκυριό

  Εκατοντάδες ακίνητα ανεβαίνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους πλειστηριασμούς, και μαζί με τις κατοικίες βγάζουν στο σφυρί και το νοικοκυριό. Μετά τις τράπεζες και το δημόσιο στον χορό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μπαίνουν και οι δήμοι. Κινητά αντικείμενα για χρέη στους δήμους με επίσπευδοντες δημοτικές επιχειρήσεις. Αλλά και απευθείας οι δήμοι εκπλειστηριάζονται σε μια προσπάθεια […]

 

Εκατοντάδες ακίνητα ανεβαίνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους πλειστηριασμούς, και μαζί με τις κατοικίες βγάζουν στο σφυρί και το νοικοκυριό.

Μετά τις τράπεζες και το δημόσιο στον χορό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μπαίνουν και οι δήμοι. Κινητά αντικείμενα για χρέη στους δήμους με επίσπευδοντες δημοτικές επιχειρήσεις.

Αλλά και απευθείας οι δήμοι εκπλειστηριάζονται σε μια προσπάθεια οι δήμοι να μαζέψουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Στην Καβάλα η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση έχει αναρτήσει στην πλατφόρμα eauction.gr  δώδεκα πλειστηριασμούς κινητών αντικειμένων επιχείρησης, όπως παιχνίδια, καφετέριες, τραπεζάκια σιδερένια, καρέκλες μπαμπού κ.α., με τιμές πρώτης προσφοράς από 13 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

«Ξεκαθάρισμα εφαρμογών» στο Facebook

Την ίδια ώρα ο Δήμος Ξάνθης βγάζει σε πλειστηριασμό 83 κινητά περιουσιακά στοιχεία του σωματείου Θρακική Θεατρική Σκηνή Ξάνθης με τιμές που ξεκινούν από  5 ευρώ. Εκτός από την άντληση εσόδων η προσδοκία είναι οι πλειστηριασμοί να λειτουργήσουν έτσι ώστε να προχώρησουν οι οφειλέτες σε ρυθμίσεις.

Σήμερα επίσης διενέργουνται δύο πλειστηριασμοί για χρέη στο Δημόσιο για δεύτερη φορά ηλεκτρονικά ενώ από εδώ και στο εξής οι πλειστηριασμοί της ΑΑΔΕ θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχουν αναρτηθεί συνολικά 9.241 πλειστηριασμοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις