Παραίτηση – βόμβα από τον Πρόεδρο του ΣτΕ

ΕΛΛΑΔΑ

Παραίτηση – βόμβα από τον Πρόεδρο του ΣτΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ηχηρή είναι η παραίτηση του Προέδρου του ΣτΕ, Νικόλαου Σακελλαρίου. Ο κος Σακελλαρίου παραιτήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/5) ρίχνοντας «πυρά» κατά όσων διέρρευσαν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον νόμο Κατρούγκαλου. Διαβάστε ακόμα Περικοπές συντάξεων: «Χαστούκι» και από το ΣτΕ Χαρακτήρισε αδιανόητες τις διαρροές της πρόσφατης απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου για τον […]

16.05.2018 | 14:13

Ηχηρή είναι η παραίτηση του Προέδρου του ΣτΕ, Νικόλαου Σακελλαρίου.

Ο κος Σακελλαρίου παραιτήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/5) ρίχνοντας «πυρά» κατά όσων διέρρευσαν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον νόμο Κατρούγκαλου.

Διαβάστε ακόμα

Περικοπές συντάξεων: «Χαστούκι» και από το ΣτΕ

Χαρακτήρισε αδιανόητες τις διαρροές της πρόσφατης απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου για τον ασφαλιστικό νόμο, τις οποίες, όπως είπε, δεν μπορεί να ελέγξει.

Έκανε ξεκάθαρα λόγο για «παραβίαση δικαστικού απορρήτου, που επέφερε καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία και το κύρος του συμβουλίου επικρατείας και δε μου επιτρέπει να ασκώ τα καθήκοντά μου…».

Επιπλέον, μίλησε για επώδυνη απόφαση και συγκινήθηκε, αναφερόμενος στη θητεία του, ενώ εν συνεχεία εξαπέλυσε σκληρή κριτική κατά του Μνημονίου.

Exit mobile version