Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Εφιάλτης» για 94χρονη – Ημιλιπόθυμη μετά την άγρια ληστεία
ΕΛΛΑΔΑ

«Εφιάλτης» για 94χρονη – Ημιλιπόθυμη μετά την άγρια ληστεία

Ένα νέο θλιβερό περιστατικό συνέβη στη Γλυφάδα με θύμα μια 94χρονη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα έπεσε θύμα άγριας ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα. Ο ληστής εισέβαλε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Ήβης, σπάζοντας την πόρτα. Αφού την γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο, της πήρε 350 ευρώ […]

Ένα νέο θλιβερό περιστατικό συνέβη στη Γλυφάδα με θύμα μια 94χρονη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα έπεσε θύμα άγριας ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα.

Ο ληστής εισέβαλε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Ήβης, σπάζοντας την πόρτα. Αφού την γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο, της πήρε 350 ευρώ σε μετρητά και κάποια χρυσαφικά και την εγκατέλειψε άγρια χτυπημένη και ημιλιπόθυμη.

Διαβάστε ακόμα

Ξυλοκόπησαν τον διαρρήκτη στη μέση του δρόμου (vid)

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας (14/5), την ώρα που η 94χρονη  βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της και ετοιμαζόταν να κοιμηθεί.

Κάποια στιγμή άκουσε έναν δυνατό ήχο να έρχεται από το σαλόνι. Με μεγάλη δυσκολία σηκώθηκε βλέποντας ένα άνδρα με ακάλυπτο πρόσωπο.

Πριν καλά – καλά προλάβει να αντιδράσει, ο ληστής όρμηξε πάνω της και άρχισε να την χτυπά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις