Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Σήκωναν” ηλεκτρικές συσκευές από τα εξοχικά σπίτια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Σήκωναν” ηλεκτρικές συσκευές από τα εξοχικά σπίτια

Του Πέτρου Καρσιώτη Πλυντήρια, ηλεκτρικές κουζίνες, ψυγεία, φούρνους μικροκυμάτων και όποια άλλη ηλεκτρική συσκευή έβρισκαν, σήκωναν από τα εξοχικά σπίτια που παραβίαζαν δύο διαρρήκτες, ηλικίας 49 και 25 χρόνων! Άνετα τα κλοπιμαία – Εξόπλιζαν σπίτι Όταν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη των δύο έκαναν και τις έρευνες για να βρουν κλοπιμαία, βρέθηκαν μπροστά σε ηλεκτρικές […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πλυντήρια, ηλεκτρικές κουζίνες, ψυγεία, φούρνους μικροκυμάτων και όποια άλλη ηλεκτρική συσκευή έβρισκαν, σήκωναν από τα εξοχικά σπίτια που παραβίαζαν δύο διαρρήκτες, ηλικίας 49 και 25 χρόνων!

Άνετα τα κλοπιμαία – Εξόπλιζαν σπίτι

Όταν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη των δύο έκαναν και τις έρευνες για να βρουν κλοπιμαία, βρέθηκαν μπροστά σε ηλεκτρικές συσκευές, που θα μπορούσαν άνετα να… εξοπλίσουν ένα σπίτι!

Οι δύο ημεδαποί, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και  σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Οκτώ επιδρομές σε δύο βδομάδες

Όπως προέκυψε, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει τις τελευταίες δυο εβδομάδες οκτώ διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες, από όπου αφαιρούσαν ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης και εργαλεία.

Οι κλοπές είχαν διαπραχθεί από 26/04/2018 μέχρι και  09/05/2018 στον Άγιο Ιωάννη, στα Σκουπέικα, στα Σαβάλια και στην Κεραμιδιά Ηλείας.

Οι… αλεξίσφαιροι ποδηλάτες της ΕΛΑΣ (pics – vid)

Κατέσχεσαν πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνα

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στις οικίες και στα οχήματα των δραστών, βρήκαν και κατέσχεσαν δυο πλυντήρια, μια κουζίνα, ένα ψυγείο, ένα φούρνο μικροκυμάτων και ένα κρουστικό δράπανο, τα οποία ήταν προϊόντα κλοπής και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα πλυντήριο, μια κουζίνα και ένα ψυγείο, για τα οποία δεν μπόρεσαν οι δράστες να δικαιολογήσουν την κατοχή τους.

Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων 

Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα του 49χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις