Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Ντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Ντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, για το φρικιαστικό έγκλημα στη Νέα Σμύρνη. Ο 38χρονος γιος της Αγγελικής Καπετανάκη φέρεται να σκότωσε την 64χρονη μητέρα του, χτυπώντας την στο λαιμό με μαχαίρι. Ύστερα, καθόταν δίπλα της επί 3 ολόκληρες ημέρες. Η οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε σε διαμέρισμα στην οδό Ιωνίας 11, στη Νέα Σμύρνη. […]

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, για το φρικιαστικό έγκλημα στη Νέα Σμύρνη.

Ο 38χρονος γιος της Αγγελικής Καπετανάκη φέρεται να σκότωσε την 64χρονη μητέρα του, χτυπώντας την στο λαιμό με μαχαίρι.

Ύστερα, καθόταν δίπλα της επί 3 ολόκληρες ημέρες.

Η οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε σε διαμέρισμα στην οδό Ιωνίας 11, στη Νέα Σμύρνη.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Ιωνίας 11 ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για δυσοσμία που προερχόταν από ένα από τα διαμερίσματα.

Είχε προηγηθεί ένα τηλεφώνημα της αδερφής της άτυχης 64χρονης σε μια γειτόνισσα στην οποία είπε ότι «έχω να μιλήσω με την αδερφή μου 2,5 ημέρες και ανησυχώ».

Ανατριχιαστικό έγκλημα – Σκότωσε τη μητέρα του

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο διαμέρισμα. Εκεί είδαν έναν άντρα να τους ανοίγει την πόρτα και αμέσως να πηγαίνει και να κάθεται σε μία καρέκλα. Απέναντί του, σε μια άλλη καρέκλα, βρισκόταν η σορός της μητέρας του σε αποσύνθεση.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη μητέρα του πριν από 3 μέρες.

Ο άνδρας με απάθεια είπε τότε στους αστυνομικούς: «Ντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα από τις 7 του μήνα».

«Γιατί το έκανες;» τον ρώτησαν αμέσως οι αστυνομικοί.

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

O 38χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του protothema πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είχε ήδη αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια σήψης.

Ο άνδρας αμέσως συνελήφθη και πλέον ερευνώνται από τις Αρχές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα.

Ένοικος της πολυκατοικίας δήλωσε στο protothema.gr ότι την Τρίτη άκουσαν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια αλλά τότε πίστεψαν ότι απλά κάποιοι τσακώνονται στο σπίτι τους.

Τραγωδία: Τρακτέρ «έλιωσε» 40χρονο άντρα

«Την Τρίτη το βράδυ ακούσαμε μια γυναίκα να φωνάζει “βοήθεια -βοήθεια ” αλλά νομίζαμε ότι κάποιοι τσακώνονται στο σπίτι τους και δεν δώσαμε σημασία.

Τις επόμενες μέρες βλέπαμε έναν άνθρωπο να μπαινοβγαίνει ανήσυχος μέσα στην πολυκατοικία, να βγαίνει στο μπαλκόνι, να κοιτάζει περίεργα αλλά δεν υποψιαστήκαμε κάτι. Έμενε σχεδόν ένα χρόνο με τη μητέρα του, στην πολυκατοικία και δεν τους ξέραμε καλά» δήλωσε η ένοικος της πολυκατοικίας.

«Εγώ ήξερα μόνο τη γυναίκα. Ήταν καλός άνθρωπος, δεν πάει το μυαλό σου. Τα παιδιά της είχαν πίεση γιατί δεν έβρισκαν δουλειά» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο συνέβη το άγριο έγκλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις