Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δεν θα πάει στον Παρθενώνα ο Καρόλος
ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα πάει στον Παρθενώνα ο Καρόλος

Ο Κάρολος και η Καμίλα θα δουν τα πάντα εκτός από τον Παρθενώνα! Στις 14:54 προσγειώθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ. Το βρετανικό ζεύγος έχει ενα πρόγραμμα πυκνό, με συναντήσεις με πολιτικούς, επισκέψεις σε μουσεία και μνημεία, σε φορείς και δομές, γεύματα και επαφές με εκπροσώπους της […]

Ο Κάρολος και η Καμίλα θα δουν τα πάντα εκτός από τον Παρθενώνα!

Στις 14:54 προσγειώθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ.

Το βρετανικό ζεύγος έχει ενα πρόγραμμα πυκνό, με συναντήσεις με πολιτικούς, επισκέψεις σε μουσεία και μνημεία, σε φορείς και δομές, γεύματα και επαφές με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ακόμη και ένα γνήσιο κρητικό γλέντι το οποίο θα στηθεί για χάρη τους και στο οποίο θα συμμετέχει ζωηρά το πριγκιπικό ζεύγος. Το μόνο που φαίνεται να μην «προλαβαίνουν» είναι μια επίσκεψη στον Παρθενώνα.

Διαβάστε ακόμα:

Αναστέλλεται η αυριανή στάση εργασίας

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που γράφει ο Guardian. «Οι αβρότητες υπαγορεύουν να αποφευχθεί στο διαμάντι στο στέμμα της Αθήνας, την Ακρόπολη του 5ου π.Χ. αι.»

Όπως φαίνεται ο χώρος που λεηλατήθηκε από τον Λόρδο Ελγιν, και η άρνηση των Βρετανών μέχρι και σήμερα να επιστρέψουν τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα, είναι εκτός «ορίων» για τον βρετανικό ζεύγος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις