Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουράκης: Τώρα να νομοθετήσουμε τον γάμο των gay
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουράκης: Τώρα να νομοθετήσουμε τον γάμο των gay

Κουράκης: Πρέπει τώρα να νομοθετήσουμε τον γάμο των gay Ενώ επικρατεί πανικός για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ο Τάσος Κουράκης, το πηγαίνει ακόμη πιο πέρα. Ο αντιπρόεδρος της όχι μόνο τάχθηκε υπέρ της υπερψήφισης του άρθρου 8 αλλά τόνισε πως «θα πρέπει  το επόμενο διάστημα να εγγράψουμε στο αστικό μας  δίκαιο το δικαίωμα […]

Κουράκης: Πρέπει τώρα να νομοθετήσουμε τον γάμο των gay

Ενώ επικρατεί πανικός για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ο Τάσος Κουράκης, το πηγαίνει ακόμη πιο πέρα.

Ο αντιπρόεδρος της όχι μόνο τάχθηκε υπέρ της υπερψήφισης του άρθρου 8 αλλά τόνισε πως «θα πρέπει  το επόμενο διάστημα να εγγράψουμε στο αστικό μας  δίκαιο το δικαίωμα γάμου και υιοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια».

Κατσίκης: Η ομοφυλοφιλία είναι σαν την παιδοφιλία

Ο κ.Κουράκης χαρακτήρισε μεσαιωνικού τύπου τις αντιδρασεις που υπάρχουν και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 8 και είπε ότι το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στη σημερινή κοινωνική πραγματικότητα και δεν μπορεί να επιμένει μόνο στο πυρηνικό στερεότυπα της κοινωνίας όπως αυτο ίσχυε πριν από πολλές δεκαετίες.

«Πράσινο» και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Υπέρ της άποψης του κυρίου Κουράκη τάχθηκες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδης, ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι ανέφερε ότι το κόμμα του είναι υπέρ του πολιτικού γάμου των ομοφύλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις