Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκότωσαν την νταντά και έκαναν σεξ!
ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσαν την νταντά και έκαναν σεξ!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότηταςγια το ζευγάρι που δολοφόνησε τη νταντά των παιδιών τους και έκαναν σεξ αμέσως μετά. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Dailymail η 35χρονη Sabrina Kouider και ο σύντροφός της Ouissem Medouni κατηγορούνται πως σκότωσαν την 21χρονη νταντά και έκαναν σεξ κοντά στο πτώμα της. Η Sabrina […]

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότηταςγια το ζευγάρι που δολοφόνησε τη νταντά των παιδιών τους και έκαναν σεξ αμέσως μετά.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Dailymail η 35χρονη Sabrina Kouider και ο σύντροφός της Ouissem Medouni κατηγορούνται πως σκότωσαν την 21χρονη νταντά και έκαναν σεξ κοντά στο πτώμα της.

Η Sabrina Kouider κατηγόρησε τον άντρα της για τον πνιγμό της 21χρονης νταντάς τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ακόμα:

Ακόλαστη καθηγήτρια με 13χρονο

Αφού προσπάθησαν να κάψουν το πτώμα της, η Kouider υποστηρίζει ότι είπε ψέματα στην αστυνομία με την καθοδόγησή του.

«Την πρώτη μέρα πέθανε η Sophie… ήρθε και ήθελε να κάνουμε σεξ. Ντρέπομαι ακόμα και να μιλήσω για αυτό. Είναι ντροπιαστικό.

Όταν τελείωσε είπε ότι ήταν αγχωμένος. Ήταν σαν βιασμός. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Δεν του είπα να μην το κάνει αλλά έκλαιγα ενώ το έκανε».

Η Kouider παραδέχτηκε ότι σωματικά κακοποίησε την 21χρονη νταντά. Τη χτυπούσε επανειλημμένα πριν την άγρια δολοφονία. Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της ρίχνουν τις ευθύνες στον άλλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις