Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ηλιόπουλος: “Αντί να πάρουν κατοικίδιο παίρνουν παιδί”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλιόπουλος: “Αντί να πάρουν κατοικίδιο παίρνουν παιδί”

Κατά της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια τάχθηκε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Με αφορμή τη διάταξη που αναγνωρίζει το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην αναδοχή παιδιών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκάλεσε την οργή Καββαδία- Χριστοδουλοπούλου. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε για «βίτσιο κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι αντί να πάρουν κατοικίδιο παίρνουν παιδί», τονίζοντας την ανάγκη  «οι οικογένειες να […]

Κατά της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια τάχθηκε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Με αφορμή τη διάταξη που αναγνωρίζει το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην αναδοχή παιδιών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκάλεσε την οργή Καββαδία- Χριστοδουλοπούλου.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε για «βίτσιο κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι αντί να πάρουν κατοικίδιο παίρνουν παιδί», τονίζοντας την ανάγκη  «οι οικογένειες να έχουν μαμά και μπαμπά».

Μπακογιάννη – Βενιζέλος για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

«Δεν μπορεί να μένει αναπάντητη η ρητορική μίσους», τόνισε η Αννέτα Καββαδία από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Τασία Χριστοδουλοπούλου επεσήμανε πως «δεν μπορεί να υπάρχει ασυλία σε τέτοιες απόψεις, γι΄αυτό και οι βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος δεν συμμετέχουν στην αντιπροσωπία μας στο Συμβούλιο της Ευρώπης».

Τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταδίκασε και η Σία Αναγωνστοπούλου.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε σε ποιο σημείο της ομιλίας του πρόσβαλλε ομοφυλόφιλο με την κ. Αναγνωστοπούλου να αναφέρει: «Εσείς που κάθεστε πίσω μας, να ξέρετε ότι δεν συνομιλούμε μαζί σας».

Αναφέρθηκε ακόμη, στη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής και θύμισε ότι ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε μαχαιρωμένος από μέλη της οργάνωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις