Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Κουρή (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Κουρή (pics)

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα (2/5) στον εκδότη Γιώργο Κουρή στενοί φίλοι, συνεργάτες και οικογένεια. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κεφαλλονιά, βρέθηκαν συγγενείς και άτομα από τον κύκλο του  για να αποχαιρετήσουν τον γνωστό εκδότη στον ναό της Υπαπαντής Θεοτόκου Σισσιώτισης στο Αργοστόλι. Ο Γιώργος Κουρής απεβίωσε στα 81 του χρόνια, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας […]

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα (2/5) στον εκδότη Γιώργο Κουρή στενοί φίλοι, συνεργάτες και οικογένεια.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κεφαλλονιά, βρέθηκαν συγγενείς και άτομα από τον κύκλο του  για να αποχαιρετήσουν τον γνωστό εκδότη στον ναό της Υπαπαντής Θεοτόκου Σισσιώτισης στο Αργοστόλι.

Ο Γιώργος Κουρής απεβίωσε στα 81 του χρόνια, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (30/4), μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο.

Διαβάστε ακόμα

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Γιώργος Κουρής

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες από το inkefalonia. gr, το παρών έδωσαν ο γιος του, Ανδρέας Κουρής, ο αδελφός του, επίσης εκδότης, Μάκης Κουρής και η σύζυγός του Ντίνα.

 

Επιπλέον, μερικοί ακόμα που πήγαν στην κηδεία ήταν ο δημοφιλής δημοσιογράφος και συνιδιοκτήτης με τον Α. Κουρή του REAL MEDIA GROUP, Νίκος Χατζηνικολάου, ο Διεθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Βασίλης Ταλαμάγκας (έχει εργασθεί και στο KONTRA) και ο Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Στεφάνια απέστειλαν μεταξύ άλλων το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Υπουργός Εξωτερικών και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, των τοπικών αρχών, οι εργαζόμενοι του Kontra Channel καθώς και το Προεδρείο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις