Αθήνα

°C

Κυριακή

17

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το “σκληρό” σχόλιο Κοντιζά πριν την αποχώρηση (vid)
LIFESTYLE

Το “σκληρό” σχόλιο Κοντιζά πριν την αποχώρηση (vid)

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι πήραν θέση μπροστά στους τρεις κριτές έχοντας μεγάλη αγωνία για την πρόκριση τους στον τελικό του MasterChef. Πριν ξεκινήσουν όμως το μαγείρεμα, έπρεπε να γνωρίζουν τον άνθρωπο που ετοίμασε το απαιτητικό και ίσως πολυπλοκότερο πιάτο του διαγωνισμού, τον διάσημο σεφ, Τάσο Μαντή. «Έχει φάει κανείς στη Hytra στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών όσο […]

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι πήραν θέση μπροστά στους τρεις κριτές έχοντας μεγάλη αγωνία για την πρόκριση τους στον τελικό του MasterChef.

Πριν ξεκινήσουν όμως το μαγείρεμα, έπρεπε να γνωρίζουν τον άνθρωπο που ετοίμασε το απαιτητικό και ίσως πολυπλοκότερο πιάτο του διαγωνισμού, τον διάσημο σεφ, Τάσο Μαντή.

«Έχει φάει κανείς στη Hytra στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών όσο είναι ο κύριος Μαντής εκεί;» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και οι τρεις διαγωνιζόμενοι του MasterChef, Χρήστος Γλωσσίδης, Αργύρης Αγλαμίσης και Τιμολέων Διαμαντής απάντησαν πως «όχι».

MasterChef: Οι δύο άντρες που θα κονταροχτυπηθούν για το έπαθλο (vid)

«Ένας από εσάς θα έχει την ευκαιρία να φάει απόψε το βράδυ γιατί θα φύγει» απάντησε ανατρεπτικά ο Σωτήρης Κοντιζάς προκαλώντας γέλια αμηχανίας στους μάγειρες.

«Σκληρό ήταν αυτό. Μη λες στα παιδιά τέτοια πράγματα» σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις