Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτη καταστροφή στη Χίο – Η φωτιά σάρωσε τα πάντα (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη καταστροφή στη Χίο – Η φωτιά σάρωσε τα πάντα (pic)

Ογδόντα στρέμματα κατέστρεψαν οι πυρκαγιές που προκάλεσαν στα χωριά Παρπαριά και Ποταμιά στη Χίο οι κεραυνοί που έπεσαν στις 9 το πρωί της Πρωτομαγιάς. Στην Παρπαριά η πυρκαγιά ήταν πάνω από το χωριό σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων σε σημείο που δεν υπάρχει οδική πρόσβαση κι έτσι τα πυροσβεστικά οχήματα έμειναν σε απόσταση. Πολύ νωρίτερα […]

Ογδόντα στρέμματα κατέστρεψαν οι πυρκαγιές που προκάλεσαν στα χωριά Παρπαριά και Ποταμιά στη Χίο οι κεραυνοί που έπεσαν στις 9 το πρωί της Πρωτομαγιάς.

Στην Παρπαριά η πυρκαγιά ήταν πάνω από το χωριό σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων σε σημείο που δεν υπάρχει οδική πρόσβαση κι έτσι τα πυροσβεστικά οχήματα έμειναν σε απόσταση.

Πολύ νωρίτερα είχε τεθεί υπό έλεγχο, αφού αποτέφρωσε έκταση περίπου 30 στρεμμάτων, η πυρκαγιά στον δρόμο από την Βολισσό προς την Ποταμιά, λίγο πριν το χωριό.

Διαβάστε ακόμα

Συναγερμός στην Ξάνθη – Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο

Μετά την κατάσβεσή της οι πυροσβεστικές δυνάμεις μετακινήθηκαν προς το μέτωπο της Παρπαριάς.

Μια τρίτη πυρκαγιά που αναφέρθηκε μεταξύ των χωριών Τρύπες και Μελανειός δεν επιβεβαιώθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανόν αυτή να έσβησε από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή των δύο χωριών την ίδια ώρα και μάλιστα στο Μελανειός σημειώθηκε και χαλαζόπτωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις