Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χαροπαλεύει 37χρονη – Κατέρρευσε στο γυμναστήριο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαροπαλεύει 37χρονη – Κατέρρευσε στο γυμναστήριο

Χαροπαλεύει μια 37χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία κατέρρευσε την ώρα που έκανε γυμναστική. Συγκεκριμένα, ενώ έκανε προπόνηση, αισθάνθηκε έντονο πόνο στο κεφάλι και κατέρρευσε μπροστά σε όλα τα μέλη του γυμναστηρίου. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που έσπευσε στο γυμναστήριο για να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε […]

Χαροπαλεύει μια 37χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία κατέρρευσε την ώρα που έκανε γυμναστική.

Συγκεκριμένα, ενώ έκανε προπόνηση, αισθάνθηκε έντονο πόνο στο κεφάλι και κατέρρευσε μπροστά σε όλα τα μέλη του γυμναστηρίου.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που έσπευσε στο γυμναστήριο για να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση και εκεί διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία, με υπαρκτό κίνδυνο για μόνιμες βλάβες.

Τον έψαχναν και τον βρήκε νεκρό ο γιος του

«Η 37χρονη παρελήφθη με μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία. Η έκταση της αιμορραγίας ήταν τέτοια που απέτρεπε την παρέμβαση των νευροχειρουργών. Η γυναίκα είναι σε καταστολή αυτήν την ώρα και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία της.», είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης.

Επίσης, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου κ.Μοσχοβάκη « η 37χρονη νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις