Αθήνα

°C

Κυριακή

01

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπό την επήρεια ναρκωτικών έσφαξε το ζευγάρι ο 33χρονος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό την επήρεια ναρκωτικών έσφαξε το ζευγάρι ο 33χρονος

Η διπλή δολοφονία στη Λευκωσία μπορεί να «κλείνει» ως προς την εξιχνίαση, ωστόσο νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως. Στις απολογίες τους, οι συγκατηγορούμενοι του 33χρονου ανέφεραν ότι ο δράστης, ο Λοΐζος Τζιωνής δηλαδή, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν εισέβαλε στο σπίτι, κάτι που δικαιολογεί το μένος, Ο Λοΐζος Τζιωνής δεν έχει ομολογήσει τους φόνους, ωστόσο […]

Η διπλή δολοφονία στη Λευκωσία μπορεί να «κλείνει» ως προς την εξιχνίαση, ωστόσο νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως.

Στις απολογίες τους, οι συγκατηγορούμενοι του 33χρονου ανέφεραν ότι ο δράστης, ο Λοΐζος Τζιωνής δηλαδή, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν εισέβαλε στο σπίτι, κάτι που δικαιολογεί το μένος,

Ο Λοΐζος Τζιωνής δεν έχει ομολογήσει τους φόνους, ωστόσο τόσο τα στοιχεία, όσο και οι καταθέσεις των συγκατηγορούμενών του, τον καίνε.

Όλοι τους υποστηρίζουν ότι ήταν εκείνος που δολοφόνησε το ζευγάρι και τον δείχνουν όχι μόνο ως ηθικό αλλά και ως φυσικό αυτουργό της διπλής δολοφονίας.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ναι μεν οργάνωσε τη ληστεία, αλλά ότι δεν ήταν ο ίδιος που δολοφόνησε το ζευγάρι.

Υποστηρίζει ότι το ζευγάρι το σκότωσε το 23χρονος αδελφός του. Ωστόσο, τόσο ο 23χρονος , όσο και η 19χρονη σύντροφός του και ο 22χρονος φίλος του, υποστηρίζουν ότι ήταν 33χρονος που δολοφόνησε το ζευγάρι.

Αναφέρουν ακόμη ότι η 19χρονη και ο 23χρονος αδελφός του βρίσκονταν σπίτι και περίμεναν σήμα του για να πάνε στο σπίτι που θα έκλεβαν να παραλάβουν τα κλοπιμαία, ενώ ο 22χρονος φίλος του, μπήκε αφού έγινε ο φόνος, από την πόρτα που του άνοιξε ο 33χρονος.

Ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος κατονομάστηκε από τους άλλους τρεις υπόπτους ως ο εγκέφαλος του εγκλήματος, θα κληθεί να δώσει νέα ανακριτική κατάθεση και ενδεχομένως να αναγκαστεί να παραδεχθεί τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο λουτρό αίματος, στην οδό Ζαλόγγου 7 στον Στρόβολο στις 18 Απριλίου.

Έγκλημα στην Κύπρο: Οι δράστες, τα τραγικά λάθη και η σέλφι με πασίγνωστη Ελληνίδα

Ο Τζιωνής από τη στιγμή της σύλληψής του έλεγε ψέματα, όμως στη συνέχεια αναγκάστηκε να πει ότι ξέρει ποιος το έκανε «μέχρι ενός σημείου».

Αργότερα κάρφωσε τον ετεροθαλή αδελφό του Λευτέρη Σολωμού ως αυτουργό και τη σύντροφό του Σάρα Σιάνς ως συνεργό.

Τελικώς, υπέδειξε πού βρίσκονταν το μαχαίρι του φόνου αλλά και τα ματωμένα ρούχα, τα οποία υποστήριξε ότι ναι μεν ήταν δικά του, όμως το βράδυ του εγκλήματος τα φορούσε ο αδελφός του.

Μετά τη σύλληψη του 23χρονου Λευτέρη Σολωμού και της 22χρονης Σάρα Σιάνς, τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν.

Ο Λευτέρης Σολωμού ανέφερε πως ο ίδιος δεν έκανε το έγκλημα και πως ο αδελφός του λέει ψέματα, ενώ η Σάρα Σιάνς αποκάλυψε πως ο εγκέφαλος του εγκλήματος ήταν ο 33χρονος σύντροφός της Λοΐζος Τζιωνής.

Η Σάρα Σιάνς αποκάλυψε και τον τέταρτο ύποπτο, Μάριο Χατζηξενοφώντος, ο οποίος συνελήφθη τελευταίος και παραδέχθηκε αμέσως την εμπλοκή του, κατονομάζοντας τον Τζιωνή ως τον άνθρωπο που σκότωσε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις