Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτος “μπόμπιρας” – Έκλεψε την πιστωτική και πήγε διακοπές! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτος “μπόμπιρας” – Έκλεψε την πιστωτική και πήγε διακοπές! (vid)

Μια απίστευτη υπόθεση κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ημέρες. Πρωταγωνιστής, ένα 12χρονο αγόρι! Ο μικρός από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας έκλεψε την πιστωτική κάρτα των γονιών του, κορόιδεψε τη γιαγιά του για να του βγάλει διαβατήριο και πέταξε μόνος του για το Μπαλί. Είχε προηγηθεί καβγάς με τους γονείς του. Η μητέρα […]

Μια απίστευτη υπόθεση κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ημέρες.

Πρωταγωνιστής, ένα 12χρονο αγόρι!

Ο μικρός από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας έκλεψε την πιστωτική κάρτα των γονιών του, κορόιδεψε τη γιαγιά του για να του βγάλει διαβατήριο και πέταξε μόνος του για το Μπαλί.

Είχε προηγηθεί καβγάς με τους γονείς του.

Η μητέρα του «Drew by A Current Affair», όπως είναι το ψευδώνυμο του αγοριού, είχε απαγορέψει στον γιο της να πάει στο Μπαλί.

Εκείνος, κατάφερε να κάνει κράτηση σε αεροπορικά εισιτήρια (αφότου έψαξε και βρήκε μια αεροπορική που επιτρέπει σε 12χρονα να ταξιδεύουν ασυνόδευτα), να κλείσει δωμάτιο και να φύγει.

Λέγοντας στην οικογένειά του πως πηγαίνει στο σχολείο του, πήγε με το σκούτερ του στον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό, από όπου ταξίδεψε μέχρι το αεροδρόμιο και χρησιμοποιώντας ένα τερματικό self service για check in, επιβιβάστηκε σε πτήση για το Περθ και από εκεί στην Ινδονησία, σύμφωνα με τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Τον σταμάτησαν μόνο μία φορά, στο αεροδρόμιο του Περθ, όταν το προσωπικό του ζήτησε την ταυτότητά του για να αποδείξει ότι ήταν πάνω από 12 ετών.

«Ζήτησαν απλώς την μαθητική μου ταυτότητα και το διαβατήριο για να δουν ότι είμαι πάνω από 12 ετών και ότι είμαι στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση» δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «A Current Affair».

«Ήταν υπέροχο γιατί ήθελα να ζήσω μια περιπέτεια».

Φθάνοντας στο Μπαλί έκανε check-in στο ξενοδοχείο All Seasons, λέγοντας στο προσωπικό πως περιμένει την αδερφή του να φτάσει.

Το σχολείο ανέφερε την απουσία του και η οικογένειά του άρχισε να τον ψάχνει. Ανακαλύπτοντας ότι ήταν στο Μπαλί, η μητέρα του, Έμμα, ταξίδεψε μέχρι εκεί για να τον πάρει.

Όπως είπε η ίδια, ο μικρός δεν τα πάει καλά με την… άρνηση.

Δείτε ακόμη:

Πήγαν να φτιάξουν τη… βλάβη και πέτυχαν όργιο! (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις