Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή ο 52χρονος – Τι λένε οι γιατροί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή ο 52χρονος – Τι λένε οι γιατροί

Τον προσωπικό του «αγώνα» δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας – θύμα ληστείας στην Κηφισιά για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Σταματιάδη επιδεινώθηκε και είναι ενδεχομένως μη αναστρέψιμη. Το θύμα της ένοπλης ληστείας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, έπειτα από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε […]

Τον προσωπικό του «αγώνα» δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας – θύμα ληστείας στην Κηφισιά για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Σταματιάδη επιδεινώθηκε και είναι ενδεχομένως μη αναστρέψιμη.

Το θύμα της ένοπλης ληστείας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, έπειτα από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας (2/4).

Διαβάστε ακόμα

Βίντεο – θησαυρός στην ΕΛ.ΑΣ για τη ληστεία στην Κηφισιά

Όπως σημειώνει η Espresso, ο 52χρονος επιχειρηματίας παρουσίασε πριν από μία εβδομάδα οίδημα στον εγκέφαλο, με τους γιατρούς να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι.

Και αυτό γιατί ο ασθενής δεν μπορεί να λάβει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του οιδήματος εξαιτίας της νεφρικής ανεπάρκειας, που έχει οδηγήσει στην τεχνητή υποστήριξη της νεφρικής λειτουργίας του.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, το εγκεφαλογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε ο επιχειρηματίας δεν έδειξε υποχώρηση του οιδήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις