Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο – θησαυρός στην ΕΛ.ΑΣ για τη ληστεία στην Κηφισιά
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – θησαυρός στην ΕΛ.ΑΣ για τη ληστεία στην Κηφισιά

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στην υπόθεση της ληστείας στην Κηφισιά με θύμα τον 52χρονο επιχειρηματία. Αν και οι δράστες παραμένουν άφαντοι, σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit. gr, η ΕΛ.ΑΣ διαθέτει ένα βίντεο που μπορεί να αποδειχθεί «θησαυρός». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για βίντεο από την προσπάθεια διάρρηξης της κατοικίας του αδερφού του 52χρονου επιχειρηματία, πριν […]

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στην υπόθεση της ληστείας στην Κηφισιά με θύμα τον 52χρονο επιχειρηματία.

Αν και οι δράστες παραμένουν άφαντοι, σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit. gr, η ΕΛ.ΑΣ διαθέτει ένα βίντεο που μπορεί να αποδειχθεί «θησαυρός».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για βίντεο από την προσπάθεια διάρρηξης της κατοικίας του αδερφού του 52χρονου επιχειρηματία, πριν εισβάλουν στο δικό του και τον πυροβολήσουν.

Διαβάστε ακόμα

Δράκος «χτύπησε» δίπλα στη ΓΑΔΑ

Όμως, δεν τα κατάφεραν καθώς η οικία του αδερφού του διέθετε πόρτα ασφαλείας, συναγερμό και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Έτσι, κατέληξαν στο διπλανό οίκημα.

Οι δυο κακοποιοί εισέβαλαν τη Μεγάλη εβδομάδα στο σπίτι του Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά, καταλήγοντας να τον τραυματίσουν.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το βίντεο είναι αρκετά σκοτεινό και οι δράστες φορούν κουκούλες, με τους ειδικούς να προσπαθούν να το «καθαρίσουν». 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις