Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / «Κόλπα» για να ξοδεύετε λιγότερα χρήματα
PLUS

«Κόλπα» για να ξοδεύετε λιγότερα χρήματα

Για να γίνετε μάστερ των οικονομκών και του μισθού σας σας δίνουμε μερικά «κόλπα» που θα βοηθήσουν να τα βάλετε σε τάξη. Κατανοήστε τις αγοραστικές αδυναμίες σας. Μάθετε ποια είναι τα «ευαίσθητα σημεία σας» .Όπως μαθαίνετε πώς να τρώτε σωστά, έτσι το πρώτο βήμα για να καταφέρετε να βάλετε έστω και κάτι στην άκρη είναι […]

Για να γίνετε μάστερ των οικονομκών και του μισθού σας σας δίνουμε μερικά «κόλπα» που θα βοηθήσουν να τα βάλετε σε τάξη.

Κατανοήστε τις αγοραστικές αδυναμίες σας.

Μάθετε ποια είναι τα «ευαίσθητα σημεία σας» .Όπως μαθαίνετε πώς να τρώτε σωστά, έτσι το πρώτο βήμα για να καταφέρετε να βάλετε έστω και κάτι στην άκρη είναι να καταλάβετε πού σας αρέσει να ξοδεύετε χρήματα.

Βρείτε οικονομικές εναλλακτικές στα πάντα

Αν, για παράδειγμα, ξέρετε ότι ξοδεύετε αρκετά χρήματα σε μπαρ και εστιατόρια, προσπαθήστε να βρείτε πιο οικονομικές εναλλακτικές. Αντί να βγείτε έξω και να ξοδέψετε αρκετά χρήματα σε ποτά καλέστε φίλους στο σπίτι και οργανώστε μια βραδιά κρασιού.

Tips για να μυρίζει καθαριότητα το σιφόνι του μπάνιου

Επίσης, κάντε έναν καλό προγραμματισμό από την Κυριακή, μαγειρέψτε όσο περισσότερο μπορείτε για την εβδομάδα που έρχεται.

Έχετε έναν λογαριασμό χωρίς κάρτα

Για να μην μπαίνετε καν στο πειρασμό να βάλετε χέρι σε κάποιους από τους λογαριασμούς σας, μπορείτε απλά να μην έχετε κάρτα που να αντιστοιχεί σε αυτούς. Έτσι, για να βγάλετε χρήματα από αυτούς θα πρέπει να πάτε στην τράπεζα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις