Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Μάσκα μαλλιών με μπανάνα
ΓΥΝΑΙΚΑ

Μάσκα μαλλιών με μπανάνα

  Υλικά 1 μπανάνα 3 κουταλάκια του γλυκού μέλι 2 κουταλάκια του γλυκού γάλα 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο Κανόνες για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών Εκτέλεση Σε ένα μπολ πολτοποιήστε καλά τη μπανάνα και προσθέστε το μέλι, το γάλα και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά, να γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα. Κάντε μασάζ στο κεφάλι και […]

 

Οι μπανάνες, ως γνωστό, περιέχουν βιταμίνες Α, Ε και C και φυσικά έλαια που εμποδίζουν την δημιουργία της ψαλίδας, βελτιώνουν την ανάπτυξη και την ελαστικότητα της τρίχας. Μια μάσκα μαλλιών μπορεί να προσθέσει περισσότερη υγρασία στα μαλλιά σας που μπορεί να χαθεί με το πιστολάκι. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεται χρήματα σε ακριβά προϊόντα, αφού μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας υπέροχη μάσκα μαλλιών με μπανάνες για πλήρη ενυδάτωση!

Υλικά

  • 1 μπανάνα
  • 3 κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού γάλα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

Κανόνες για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ πολτοποιήστε καλά τη μπανάνα και προσθέστε το μέλι, το γάλα και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά, να γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα. Κάντε μασάζ στο κεφάλι και τα μαλλιά σας με το μείγμα και αφήστε τη να δράσει για 20-30 λεπτά, τυλίγοντας τα μαλλιά με μια πετσέτα. Ξεπλύνετε και λουστείτε. Όταν στεγνώσετε τα μαλλιά σας θα διαπιστώσετε μια απαλή αίσθηση της τρίχας και μαλλιά γεμάτα λάμψη και ενυδάτωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις