Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δίδυμο διαρρηκτών στα Νότια Προάστια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίδυμο διαρρηκτών στα Νότια Προάστια

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε επτά συνοικίες των Νοτίων Προαστίων είχαν διαρρήξει παντός είδους καταστήματα ένας Ρουμάνος κι ένας Έλληνας, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Οι περιοχές είναι ο Άλιμος, το Ελληνικό, η Ηλιούπολη, η Αργυρούπολη, η Βάρη, η Βούλα και η Βάρκιζα. Εξιχνιάστηκαν ως τώρα 17 διαρρήξεις Η  σύλληψη των δύο διαρρηκτών, 25χρονου Έλληνα και 29χρονου […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε επτά συνοικίες των Νοτίων Προαστίων είχαν διαρρήξει παντός είδους καταστήματα ένας Ρουμάνος κι ένας Έλληνας, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Οι περιοχές είναι ο Άλιμος, το Ελληνικό, η Ηλιούπολη, η Αργυρούπολη, η Βάρη, η Βούλα και η Βάρκιζα.

Εξιχνιάστηκαν ως τώρα 17 διαρρήξεις

Η  σύλληψη των δύο διαρρηκτών, 25χρονου Έλληνα και 29χρονου Ρουμάνου, είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν 17 περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα

Οι δυο δράστες εντοπίστηκαν μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής του Πάσχα, από  αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, έξω από κατάστημα στην περιοχή του Ελληνικού, από το οποίο είχαν αφαιρέσει  χρηματικό ποσό, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ρολόι και άλλα αντικείμενα.

Επιχείρησαν να διαφύγουν

Επιχείρησαν να διαφύγουν και μετά από καταδίωξη συνελήφθη αρχικά ο 29χρονος Ρουμάνος και στη συνέχεια, το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, ο 25χρονος Έλληνας, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου, στην ίδια περιοχή.

Συγκίνηση και δάκρυα στην ειδική τελετή για τον ήρωα αστυνομικό

Στο στόχαστρο εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, μίνι μάρκετ, κομμωτήρια και περίπτερα

Προέβαιναν σε διαρρήξεις καταστημάτων, όπως εστιατόριων, ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, μίνι μάρκετ, κομμωτηρίων, περίπτερων, κυρίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες και αφού ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους αφαιρούσαν χρήματα από ταμειακές μηχανές, ηλεκτρονικές συσκευές κλπ. όπως τσιγάρα και είδη καπνού από τα περίπτερα.

Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν

Όπως πρόεκυψε, ο 29χρονος Ρουμάνος, έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα στην περιοχή του Αλίμου.

Σαράντα οι διαρρήξεις που εξιχνιάστηκαν στα Νότια Προάστια

Από την Αστυνομία σημειώνεται ότι με τη σύλληψη των δυο παραπάνω δραστών και τη  σύλληψη άλλων τριών Ρομά που δρούσαν στην Γλυφάδα εξιχνιάστηκαν, μέχρι τώρα, συνολικά 40 περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων οικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων και επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Αττικής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις