Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ληστεία στην Κηφισιά: Τι «μαρτυρούν» οι κάμερες ασφαλείας
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία στην Κηφισιά: Τι «μαρτυρούν» οι κάμερες ασφαλείας

Νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς στο «φως» της δημοσιότητας όσο αφορά στην ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά. Την ώρα που ο 52χρονος επιχειρηματίας δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, η γυναίκα του είναι σε κατάσταση σοκ περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν. Διαβάστε ακόμα Σε σοκ η γυναίκα του θύματος – Οι πρώτες δηλώσεις της «Μη φωνάζετε, κάνε […]

Νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς στο «φως» της δημοσιότητας όσο αφορά στην ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά.

Την ώρα που ο 52χρονος επιχειρηματίας δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, η γυναίκα του είναι σε κατάσταση σοκ περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν.

Διαβάστε ακόμα

Σε σοκ η γυναίκα του θύματος – Οι πρώτες δηλώσεις της

«Μη φωνάζετε, κάνε ό,τι λέμε… Μη φωνάζετε, θα σας σκοτώσουμε… Βούλωσε το!». Αυτά θυμάται να επαναλαμβάνουν συνεχώς οι κουκουλοφόροι ληστές που εισέβαλαν στο υπνοδωμάτιό τους.

Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αρμόδιοι έκαναν έλεγχο στις κάμερες ασφαλείας από το διπλανό σπίτι, το οποίο ανήκει στον αδελφό του επιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμα

Ληστεία στην Κηφισιά: Η σύζυγος, οι κάλυκες και τα εγκληματολογικά

Το σπίτι του θύματος δεν διαθέτει ούτε συναγερμό ούτε κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, του αδελφού του έχει, αν και δεν φαίνεται να έχουν καταγράψει στοιχεία από τους δυο ληστές.

Παρόλα αυτά, ο έλεγχος σε κάμερες της περιοχής συνεχίζεται μήπως εντοπίσουν τους δυο δράστες πριν την εισβολή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις