Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ληστεία στην Κηφισιά: Η σύζυγος, οι κάλυκες και τα εγκληματολογικά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στην Κηφισιά: Η σύζυγος, οι κάλυκες και τα εγκληματολογικά

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο κάλυκες από πιστόλι μικρού διαμετρήματος, η τραγική σύζυγος του επιχειρηματία και τα αποτελέσματα των ερευνών των εγκληματολογικών εργαστηρίων, είναι τα τρία στοιχεία στα οποία κινείται η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας στην προσπάθεια εντοπισμού των πιστολέρο που πυροβόλησαν τον επιχειρηματία στο σπίτι του στην Κηφισιά. Περισυνέλεξαν τους δύο κάλυκες από το […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο κάλυκες από πιστόλι μικρού διαμετρήματος, η τραγική σύζυγος του επιχειρηματία και τα αποτελέσματα των ερευνών των εγκληματολογικών εργαστηρίων, είναι τα τρία στοιχεία στα οποία κινείται η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας στην προσπάθεια εντοπισμού των πιστολέρο που πυροβόλησαν τον επιχειρηματία στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Περισυνέλεξαν τους δύο κάλυκες από το πιστόλι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από το υπνοδωμάτιο όπου έλαβε χώρα η αιματηρή συμπλοκή και από το χολ τους δύο κάλυκες από το πιστόλι που χρησιμοποίησαν οι δράστες, όταν αντελήφθησαν ότι με την αντίδραση του επιχειρηματία κινδύνευαν με σύλληψη.

Προσπάθεια να απομονώσουν τυχόν dna ή αποτύπωμα

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα προσπαθήσουν να πάρουν DNA η κάποιο αποτύπωμα των δραστών και εν συνεχεία αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα προχωρήσουν στη βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το πιστόλι αυτό έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη ένοπλη ενέργεια ιδιαίτερα στα Βόρεια Προάστια.

Όταν μπορέσει θα δώσει πλήρη κατάθεση

Στοιχεία περιμένουν οι αστυνομικοί και από τη σύζυγο του επιχειρηματία, όταν εκείνη ηρεμήσει καθώς το σοκ και η αγωνία για την πορεία της υγείας του συζύγου της, δεν έχει επιτρέψει ακόμη τη λήψη πλήρους και λεπτομερούς κατάθεσης.

Αντελήφθησαν στο υπνοδωμάτιο δυο κουκουλοφόρους

Από όσα στάθηκε ανθρωπίνως δυνατό να πει για την αιματηρή ληστεία με βαριά τραυματία το σύζυγό της, που δραστηριοποιείται στον τομέα των ενεργειακών συστημάτων, ψέλλισε ότι ξαφνικά μέσα στο υπνοδωμάτιό τους, αντελήφθησαν μέσα στον ύπνο τους ότι βρίσκονταν δύο κουκουλοφόροι.

Ο σύζυγος πετάχτηκε πρώτος από το κρεβάτι

Είπε ακόμη ότι ο σύζυγός της σηκώθηκε πρώτος και συνεπλάκη με τον έναν από τους κακοποιούς. Ο οποίος μαζί με το συνεργό του απειλούσαν για τη ζωή τους και έβριζαν συνεχώς.

Σε κάποια στιγμή δέχθηκε πιθανόν με λοστό χτύπημα στο κεφάλι και ήταν τέτοια η θέλησή του να υπερασπίσει την οικογένειά του που συνέχισε να παλεύει με τον κακοποιό.

Τότε ήρθε η τραγική εξέλιξη

Τότε ξετυλίχθηκε η πράξη της τραγωδίας. Ο δεύτερος κουκουλοφόρος με πιστόλι πυροβόλησε τον 52χρονο επιχειρηματία. Στη συνέχεια διέφυγαν από το σπίτι.
Από τους πυροβολισμούς και τις φωνές ξύπνησε ο γιος τους που κοιμόταν στη σοφίτα αλλά και η οικιακή βοηθός τους από τις Φιλιππίνες.

Λίγο μετά τις πέντε το πρωί η εισβολή

Το δράμα με την εισβολή στο σπίτι ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το πρωί.
Οι δύο κουκουλοφόροι, όπως διαπίστωσε η Αστυνομία, έχοντας βάλει στο στόχαστρο δύο κατοικίες –η άλλη του αδελφού του επιχειρηματία- μέσα στον ίδιο χώρο, μεγάλης έκτασης, πήδηξαν τη μάντρα και βρέθηκαν στο προαύλιο του σπιτιού του επιχειρηματία.

Πρώτα πήγαν να διαρρήξουν το σπίτι του αδερφού

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα πήγαν στο σπίτι του αδελφού αλλά λόγω των ισχυρών μέτρων ασφαλείας δεν μπόρεσαν να μπουν.

Στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία, έσπασαν τον ομφαλό της κεντρικής πόρτας του ισογείου και κατευθείαν ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο.
Πρώτος ξύπνησε ο 52χρονος, ο οποίος άκουσε θόρυβο και βήματα και πετάχτηκε από το κρεβάτι.

Όρμησε στους δράστες

Βγαίνοντας από το υπνοδωμάτιο έπεσε κατευθείαν πάνω στους δράστες και όρμησε πάνω τους με τα χέρια με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις