Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από το πρωτάθλημα η Ένωση (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από το πρωτάθλημα η Ένωση (pics-vid)

Με 35.000 οπαδών να ζητωκραυγάζουν, η ΑΕΚ έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο πρωτάθλημα. Εύκολα, κέρδισε τον ΠΑΟ με 3- 0 στο ΟΑΚΑ! Η Ενωση κατάφερε να φτάσει στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +9 από τον τρίτο Ολυμπιακό, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του […]

Με 35.000 οπαδών να ζητωκραυγάζουν, η ΑΕΚ έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο πρωτάθλημα.

Εύκολα, κέρδισε τον ΠΑΟ με 3- 0 στο ΟΑΚΑ!

Η Ενωση κατάφερε να φτάσει στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +9 από τον τρίτο Ολυμπιακό, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου μετά από 24 χρόνια.

Ο Αραούχο στο 30’ με φοβερό σουτ έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ινσούα για τον ΠΑΟ.

Στο 52’ ο Γκάλο αύξησε τη διαφορά και στο 68’ ο Αραούχο πάλι «έγραψε» το τελικό 3-0. Η ΑΕΚ είχε και δύο δοκάρια με Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς ο κόσμος της ΑΕΚ αποθέωσε τους παίκτες ζητώντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εξήγησε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό πως το γκολ του Αραούχο ήταν αυτό που έκρινε την τύχη του αγώνα.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν σκληρή ομάδα από το ξεκίνημα. Ήταν πιο επιθετικοί στην αρχή, αλλά καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα, να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Μετά το πρώτο γκολ έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

«Εφιάλτης» στο ΝΒΑ – Προσευχήθηκαν οι παίκτες στο παρκέ (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις