Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μακρόν: «Σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη ολόκληρου του έθνους»
ΚΟΣΜΟΣ

Μακρόν: «Σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη ολόκληρου του έθνους»

Ο Αρνό Μπελτράμ, ο συνταγματάρχης της γαλλικής χωροφυλακής που έδωσε τη ζωή του παίρνοντας τη θέση ενός ομήρου κατά τις επιθέσεις της Παρασκευής στην Οντ, ενσαρκώνει «το γαλλικό πνεύμα της αντίστασης», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια της τελετής απόδοσης τιμών προς έναν άνδρα «έντιμο, φωτισμένο και γενναίο» στο Μέγαρο […]

Ο Αρνό Μπελτράμ, ο συνταγματάρχης της γαλλικής χωροφυλακής που έδωσε τη ζωή του παίρνοντας τη θέση ενός ομήρου κατά τις επιθέσεις της Παρασκευής στην Οντ, ενσαρκώνει «το γαλλικό πνεύμα της αντίστασης», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια της τελετής απόδοσης τιμών προς έναν άνδρα «έντιμο, φωτισμένο και γενναίο» στο Μέγαρο των Απομάχων (Les Invalides).

Υπόθεση Φραντζή: Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του ιερέα (vid)

«Εισέρχεται στη χορεία των γενναιότερων από τους ήρωες που τιμούσε. Η μνήμη του θα ζήσει, το παράδειγμά του θα μείνει, θα το φροντίσω, σας το υπόσχομαι», είπε ο Γάλλος πρόεδρος. «Αρνό Μπελτράμ…τη στιγμή του τελευταίου αντίο, σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη ολόκληρου του έθνους», είπε αναγορεύοντάς τον σε μέλος του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής.

Ερντογάν: «Ανάρμοστη» η συμπεριφορά της Ελλάδας

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις