Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ετοιμάζεται να τα δώσει… όλα ο Μέσι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ετοιμάζεται να τα δώσει… όλα ο Μέσι

Έτοιμος να αγωνιστεί στο φιλικό με τους Φούριας Ρόχας φαίνεται πως είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον βασάνιζε και αναμένεται να αγωνιστεί με την Ισπανία. Γνωστός με το ψευδώνυμο «La Pulga» λόγω της εκρηκτικότητας και του ύψους του, και έχοντας λάβει αρκετές βραβεύσεις, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους […]

Έτοιμος να αγωνιστεί στο φιλικό με τους Φούριας Ρόχας φαίνεται πως είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον βασάνιζε και αναμένεται να αγωνιστεί με την Ισπανία.

Γνωστός με το ψευδώνυμο «La Pulga» λόγω της εκρηκτικότητας και του ύψους του, και έχοντας λάβει αρκετές βραβεύσεις, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς ο τερματοφύλακας έκανε τον διαιτητή να «εκραγεί» (vid)

«Η σκέψη μου είναι να παίξω. Λείπει μόνο η τελευταία προπόνηση, να δω πώς θα είμαι και να αποφασίσουμε εκείνη τη στιγμή», τόνισε.

Και προσέθεσε: «Αισθάνομαι καλά πάντως και περιμένω ότι θα δώσω το παρών». Θυμίζουμε πως την περασμένη Παρασκευή, κόντρα στην Ιταλία, έμεινε στην εξέδρα, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις