Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πώς ο τερματοφύλακας έκανε τον διαιτητή να «εκραγεί» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πώς ο τερματοφύλακας έκανε τον διαιτητή να «εκραγεί» (vid)

Ο τερματοφύλακας της Μεσίνα, Αρμάντο Πρίσκο, προκάλεσε την «έκρηξη» του διαιτητή, λόγω της επιλογής του να ουρήσει στο τέρμα του. Το περιστατικό συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης  της Μεσίνα με την Ιγκέα Βίρτους. Τότε, ο τερματοφύλακας της πρώτης δεν άντεξε, λόγω του πολύ νερού που πίνει, και πήγε να ουρήσει στο τέρμα του. «Πίνω δύο με τρία λίτρα νερό την […]

Ο τερματοφύλακας της Μεσίνα, Αρμάντο Πρίσκο, προκάλεσε την «έκρηξη» του διαιτητή, λόγω της επιλογής του να ουρήσει στο τέρμα του.

Το περιστατικό συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης  της Μεσίνα με την Ιγκέα Βίρτους. Τότε, ο τερματοφύλακας της πρώτης δεν άντεξε, λόγω του πολύ νερού που πίνει, και πήγε να ουρήσει στο τέρμα του.

«Πίνω δύο με τρία λίτρα νερό την ημέρα. Ήπια νερό με το που μπήκαμε στο γήπεδο, μετά πριν την προθέρμανση, έπειτα όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου».

Διαβάστε ακόμα:

«Πράσινο φως» για το Πρωτάθλημα – Πότε θα διεξαχθεί

Και συνέχισε: «Δεν μπορούσα απλά να κρατηθώ. Προσπαθούσα να κινηθώ εδώ και εκεί και έμοιαζα με τρελό! Όταν είδα ότι το ματς είχε σταματήσει για να γίνει μια αλλαγή, προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ».

O διαιτητής φαίνεται, λοιπόν, ότι δεν του συγχώρεσε ότι προέβη σε αυτή την πράξη και σήκωσε κόκκινη κάρτα. Στον αντίποδα, ο Πρίσκο παραδέχθηκε το λάθος του τονίζοντας το εξής:

«Προσποιήθηκα ότι έκανα κάποιες διατάσεις πίσω από τη διαφημιστική πινακίδα και κανείς δεν το κατάλαβε. Εκτός από τον διαιτητή, δυστυχώς. Κατευθείαν απολογήθηκα για την πράξη μου, δεν διαμαρτυρήθηκα. Πραγματικά καταλαβαίνω ότι ήταν αρκετά παιδιά στο γήπεδο και προσπάθησα να κρύψω αυτό που έκανα. Δεν ήταν σωστό, αλλά πραγματικά δεν μπορούσα να κρατηθώ».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις