Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΝΕΡΓΕΙΑ / Βράβευση της ΖeniΘ στα Creative Greece AWARDS 2018
ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Βράβευση της ΖeniΘ στα Creative Greece AWARDS 2018

Την πρώτη της σημαντική διάκριση απέσπασε η ΖeniΘ στα CREATIVE GREECE AWARDS 2018 που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 21 Μαρτίου σε μια μεγαλοπρεπή τελετή παρουσία δεκάδων εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου. Η ΖeniΘ έλαβε το βραβείο Creative Rebranding Επιχειρηματικής & Γεωγραφικής Ανάπτυξης, επισφραγίζοντας την επιτυχημένη εκστρατεία για την αλλαγή του band name και του logo […]

Την πρώτη της σημαντική διάκριση απέσπασε η ΖeniΘ στα CREATIVE GREECE AWARDS 2018 που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 21 Μαρτίου σε μια μεγαλοπρεπή τελετή παρουσία δεκάδων εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου. Η ΖeniΘ έλαβε το βραβείο Creative Rebranding Επιχειρηματικής & Γεωγραφικής Ανάπτυξης, επισφραγίζοντας την επιτυχημένη εκστρατεία για την αλλαγή του band name και του logo της εταιρείας σε Ζeniθ από ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας και την επέκταση του άξονα δράσης της σε όλη την ελληνική επικράτεια και με φυσικό αέριο και με ηλεκτρισμό.

Ο κ. Mάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας, για το οποίο και δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για τη διάκριση καθώς η αλλαγή του brand αποτελούσε για μας ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Ήταν πολύ σημαντικό για μας να γνωρίζει ο κόσμος που μας εμπιστεύεται για τις υπηρεσίες μας 17 χρόνια τώρα ότι είμαστε η ίδια εταιρεία, που ωστόσο μεγαλώνει, κάνοντας ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς το μέλλον, με στόχο την καλύτερη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή του. Στόχος μας ήταν και είναι η κορυφή, για το λόγο αυτό εξάλλου επιλέξαμε το brand name ZeniΘ αφού στη λέξη αυτή αποτυπώνεται η έννοια της κορυφής, για την οποία εργαζόμαστε μέσα σ’ ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό περιβάλλον, αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία της πολύχρονης διεθνούς και ελληνικής εμπειρίας μας. Παράλληλα, όπως μπορείτε να δείτε, στο νέο logo μας εμφανίζονται με σύμβολα τόσο το φυσικό αέριο όσο και ηλεκτρική ενέργεια και φυσικά, δε θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε με το κεφαλαίο Θ τις περιοχές απ΄ όπου ξεκινήσαμε, τη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία, και οι οποίες μας έδειξαν εμπιστοσύνη αναδεικνύοντάς μας σε Νο1 πάροχο φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων

Υπενθυμίζεται ότι  η ZeniΘ αποτελεί τον 1ο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, παρέχοντας μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας σε  ολόκληρη τη χώρα, μετά από 17 έτη κάλυψης των ενεργειακών αναγκών σε φυσικό αέριο στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας. Τα βραβεία CREATIVE GREECE AWARDS 2018 αποτελούν έναν αναγνωρισμένο θεσμό δημιουργικότητας που  διοργανώνει ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing για μια ακόμη χρονιά στο πλαίσιο του  ετήσιoυ  forum  για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ CREATIVE GREECE 2018. Ο θεσμός επιβραβεύει τις επιχειρήσεις της χώρας που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας με δημιουργικό τρόπο.

 Σχετικά με την ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετέχει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατέχουν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος.

To νέο site της εταιρείας είναι το www.zenith.gr, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρεία διαθέτει 7 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (FacebookTwitterInstagram και Linkedin), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.  

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις