Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αλλαγή της ποινής περιμένει ο Παναθηναϊκός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλλαγή της ποινής περιμένει ο Παναθηναϊκός

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για το Παναθηναϊκό, που έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στην έκβαση του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας. Το θέμα έχει τεθεί από σχετική επιστολή της ΑΕΚ, αλλά ενδιαφέρει πολύ και τους «πράσινους» και αφορά στην αλλαγή της ποινής για τις ΠΑΕ που δεν πληρούν τα κριτήρια της αδειοδότησης. Ειδικότερα, ζητείται […]

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για το Παναθηναϊκό, που έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στην έκβαση του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας. Το θέμα έχει τεθεί από σχετική επιστολή της ΑΕΚ, αλλά ενδιαφέρει πολύ και τους «πράσινους» και αφορά στην αλλαγή της ποινής για τις ΠΑΕ που δεν πληρούν τα κριτήρια της αδειοδότησης.

Ειδικότερα, ζητείται συνολικά για τη Λίγκα η αφαίρεση της ποινής υποβιβασμού και η αντικατάστασή της από άλλη/άλλες για τις ΠΑΕ που δηλώνουν αδυναμία να διευθετήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Ο Παναθηναϊκός συγκεκριμένα αναμένεται να ζητήσει την επιβολή αγωνιστικών και οικονομικών κυρώσεων, ενώ δεδομένη θεωρείται η στήριξη που θα του παράσχουν οι περισσότερες από τις ΠΑΕ στο ζήτημα αυτό. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και η πρόταση του τριφυλλιού περάσει, τότε θα ακολουθήσει η προώθηση της στην ΕΠΟ που έχει τη δικαιοδοσία να αποφασίσει.

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις