Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Παράξενες συνήθειες που ήταν απολύτως φυσιολογικές στο παρελθόν (pics)
PLUS

Παράξενες συνήθειες που ήταν απολύτως φυσιολογικές στο παρελθόν (pics)

Kάποια πράγματα που ενώ μερικά από αυτά φαίνονται παράξενα και παράλογα για εμάς, ήταν απόλυτα φυσιολογικά και αρκετά συνηθισμένα κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου. Παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες που απεικονίζουν καθημερινές δραστηριότητες και πράγματα που ήταν πραγματικά συνηθισμένα στο παρελθόν, παρά το πόσο παράξενα μπορεί να μας φαίνονται σήμερα. Διαγωνισμός ομορφιάς στο Κλίφτονβιλ, […]

Kάποια πράγματα που ενώ μερικά από αυτά φαίνονται παράξενα και παράλογα για εμάς, ήταν απόλυτα φυσιολογικά και αρκετά συνηθισμένα κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου.

Παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες που απεικονίζουν καθημερινές δραστηριότητες και πράγματα που ήταν πραγματικά συνηθισμένα στο παρελθόν, παρά το πόσο παράξενα μπορεί να μας φαίνονται σήμερα.

Διαγωνισμός ομορφιάς στο Κλίφτονβιλ, 1936

Αυτόματο μηχάνημα μαυρίσματος, ΗΠΑ, 1949

Μασάζ νερού για το στήθος, 1930

Υπάλληλοι βάφουν τα πόδια των πελατισσών σε ένα κατάστημα στο Λονδίνο, ώστε να μπορούν να κρατήσουν τα δελτία τους που διαφορετικά θα χρησιμοποιούσαν για κάλτσες, 1941.

Είδος βιογραφικού, ΗΠΑ, 1931 «Ξέρω 3 τέχνες, μιλάω 3 γλώσσες, πολέμησα για 3 χρόνια, έχω 3 παιδιά και δεν έχω δουλειά για 3 μήνες, αλλά το μόνο που θέλω είναι μια εργασία.»

Θεραπεία για τον πονόδοντο με κοκαΐνη, 1885

Το 24χρονο μοντέλο Τζούλι Ντέσμοντ, βγαίνει από το πίσω μέρος ενός ρωσικού αυτοκινήτου Moskvich 427, σε μια εμπορική έκθεση αυτοκινήτων, 1971.

Μια κινητή εκκλησία με βάση το όχημα Ford T και με ιερέα-οδηγό, ΗΠΑ, 1922

Ειδικά αριθμημένα γάντια που χρησιμοποιούνταν για την διδασκαλία της πληκτρολόγησης, ΗΠΑ, 1961

Παιδιά και τσιγάρα σε διαφημίσεις από τη δεκαετία του 1960

Απίστευτο! Πώς μια γυναίκα έγινε μητέρα και γιαγιά την ίδια ημέρα;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις