Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άκαρπο το ραντεβού για την άδεια του Παναθηναϊκού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άκαρπο το ραντεβού για την άδεια του Παναθηναϊκού

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν το ραντεβού όσο αφορά στην άδεια του Παναθηναϊκού! « » Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου είχε ραντεβού το μεσημέρι της Τετάρτης με τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο για το «φλέγον» θέμα της άδειας του «τριφυλλιού» για το επόμενο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το gazzetta. gr, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει […]

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν το ραντεβού όσο αφορά στην άδεια του Παναθηναϊκού! « »

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου είχε ραντεβού το μεσημέρι της Τετάρτης με τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο για το «φλέγον» θέμα της άδειας του «τριφυλλιού» για το επόμενο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το gazzetta. gr, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει ευνοϊκή μεταχείριση.

Στη συνάντηση επισημοποιήθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μπει στο άρθρο 57 της UEFA και να μην υποβιβαστεί για το θέμα της αδειοδότησης, κάτι που ήταν γνωστό αλλά πλέον είναι και επίσημο.

Το συγκεκριμένο άρθρο της UEFA, αφορά ομάδες «υπό ειδικές συνθήκες», οι οποίες λόγω αυτών των συνθηκών δεν θα υποβιβαστούν αν δεν πάρουν άδεια.

Επίσης στο ραντεβού, η διοργανώτρια αρχή ζήτησε παράταση 15 ημερών για τις καταθέσεις φακέλων από τις ομάδες για την αδειοδότηση τους, ως τις 15/4 δηλαδή.

Διαβάστε ακόμα:

Οι προϋποθέσεις στην επιστολή επενδυτών και Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις