Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αεροσυνοδός σκοτώθηκε πέφτοντας από την έξοδο κινδύνου αεροπλάνου
ΚΟΣΜΟΣ

Αεροσυνοδός σκοτώθηκε πέφτοντας από την έξοδο κινδύνου αεροπλάνου

Μία αεροσυνοδός στην Ουγκάντα, έχασε τη ζωή της καθώς έπεσε από την έξοδο κινδύνου σταθμευμένου αεροπλάνου. Tο νοσοκομείο του Κισούμπι, στο οποίο είχε διακομισθεί η αεροσυνοδός μετά την πτώση της την Τετάρτη, επιβεβαίωσε χθες το βράδυ τον θάνατό της. Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ουγκάντα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό κατά το οποίο […]

Μία αεροσυνοδός στην Ουγκάντα, έχασε τη ζωή της καθώς έπεσε από την έξοδο κινδύνου σταθμευμένου αεροπλάνου.

Tο νοσοκομείο του Κισούμπι, στο οποίο είχε διακομισθεί η αεροσυνοδός μετά την πτώση της την Τετάρτη, επιβεβαίωσε χθες το βράδυ τον θάνατό της.

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ουγκάντα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό κατά το οποίο «μια γυναίκα μέλος του πληρώματος πιθανολογείται ότι άνοιξε την έξοδο κινδύνου και δυστυχώς έπεσε από αεροπλάνο της Emirates που είχε προσγειωθεί χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα και ήταν σταθμευμένο» στην Έντεμπε.

Η Emirates ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι ένα «μέλος του ιπτάμενου προσωπικού μας έπεσε δυστυχώς από μια ανοιχτή πόρτα την ώρα που γινόντουσαν προετοιμασίες στο αεροπλάνο για την επιβίβαση». Η εταιρεία δεσμεύτηκε να συνεργαστεί πλήρως με τις Αρχές στην έρευνα για το περιστατικό.

Αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται στο αεροδρόμιο, δήλωσε ότι μπορεί να πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ η τοπική εφημερίδα «The Daily Monitor» αναφέρθηκε και αυτή στην πιθανότητα να ήταν μια προμελετημένη πράξη, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενες πηγές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις