Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Η Μόσχα δεν είχε καμία σχέση με τη δηλητηρίαση του πράκτορα»
ΚΟΣΜΟΣ

«Η Μόσχα δεν είχε καμία σχέση με τη δηλητηρίαση του πράκτορα»

Η Μόσχα δεν είχε καμία σχέση με τη δηλητηρίαση του διπλού πράκτορα και δεν θα δέχεται απειλές ή τελεσίγραφα απαντά το Κρεμλίνο, αναφορικά με τα όσα είπε η Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι. Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι είχε δηλώσει ότι είναι «εξαιρετικά πιθανό» η Μόσχα να ευθύνεται για τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην […]

Η Μόσχα δεν είχε καμία σχέση με τη δηλητηρίαση του διπλού πράκτορα και δεν θα δέχεται απειλές ή τελεσίγραφα απαντά το Κρεμλίνο, αναφορικά με τα όσα είπε η Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι είχε δηλώσει ότι είναι «εξαιρετικά πιθανό» η Μόσχα να ευθύνεται για τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλιας. Είτε το ρωσικό κράτος είναι άμεσα υπεύθυνο για τη δηλητηρίαση είτε επέτρεψε ο νευροπαραλυτικός παράγοντας να φθάσει στα χέρια άλλων, κατήγγειλε η Μέι ενώπιον του βρετανικού κοινοβουλίου.

Ακόμη, έδωσαν έμφαση στο γεγονός, ότι η ουσία που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του Σκριπάλ και της κόρης του είναι μια «στρατιωτικής ποιότητας» ουσία που αναπτύχθηκε από τη Ρωσία, η Μέι έδωσε διορία μιάς ημέρας στη Μόσχα για να δώσει εξηγήσεις στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις