Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Το Bollywood κάνει γυρίσματα θρίλερ… στην Ελλάδα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το Bollywood κάνει γυρίσματα θρίλερ… στην Ελλάδα

Ο φημισμένος Ινδός παραγωγός, Ραβίντερ Ντάρια, ξεκίνησε σε Πάπιγκο και Σύβοτα τα γυρίσματα ενός θρίλερ με τον τίτλο Mushkil. Πρόκειται για μια ταινία τρόμου, όπου «παντρεύει» την Ανατολή και τη Δύση, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις μοναδικές εικόνες του Ηπειρωτικού τοπίου. «Το Πάπιγκο έχει μια μαγική ατμόσφαιρα που θέλω να περάσω μέσα από την ταινία» δήλωσε ο […]

Ο φημισμένος Ινδός παραγωγός, Ραβίντερ Ντάρια, ξεκίνησε σε Πάπιγκο και Σύβοτα τα γυρίσματα ενός θρίλερ με τον τίτλο Mushkil.

Πρόκειται για μια ταινία τρόμου, όπου «παντρεύει» την Ανατολή και τη Δύση, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις μοναδικές εικόνες του Ηπειρωτικού τοπίου.

«Το Πάπιγκο έχει μια μαγική ατμόσφαιρα που θέλω να περάσω μέσα από την ταινία» δήλωσε ο ίδιος ο οποίος είναι ενθουσιασμένος με την Ελλάδα.

Ο Ραβίντερ Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχουν φτάσει στην Ελλάδα 45 κινηματογραφικοί συντελεστές από την Ινδία μεταξύ των οποίων παραγωγοί, σκηνοθέτες και ηθοποιοί

Ανάμεσά τους είναι οι διάσημοι Ινδοί ηθοποιοί Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις