Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το σποτάκι της κυβέρνησης για την κάνναβη- Άλλαξαν τη γνωστή ατάκα (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σποτάκι της κυβέρνησης για την κάνναβη- Άλλαξαν τη γνωστή ατάκα (vid)

«Είναι λογικό και δεν αλλάζει», είναι η νέα ατάκα του ΣΥΡΙΖΑ. Τουλάχιστον έτσι καταλήγει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα για την ενημέρωση σχετικά με τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης που ψηφίστηκε από τη Βουλή. Στο βίντεο εμφανίζεται ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, φαρμακοποιός, ο οποίος εξηγεί τα οφέλη από τη χρήση της […]


«Είναι λογικό και δεν αλλάζει», είναι η νέα ατάκα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τουλάχιστον έτσι καταλήγει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα για την ενημέρωση σχετικά με τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης που ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, φαρμακοποιός, ο οποίος εξηγεί τα οφέλη από τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης για τους ασθενείς που υποφέρουν.

«Την εποχή που κάποιοι επιλέγουν να βλέπουν ακόμα τον πλανήτη επίπεδο, εμείς επιλέγουμε να είμαστε στο πλευρό της επιστήμης, στο πλευρό των ασθενών» σημειώνει και αναφερόμενος στα στερεότυπα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, ο βουλευτής λέει ότι οφείλουμε να τα σπάσουμε και πως «οι ασθενείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η υγεία τους προέχει πάνω απ’ όλα».

Η κυβέρνηση που μας έχει συνηθίσει στα σποτάκια για τις κυβερνητικές επιτυχίες με το σύνθημα «Ήταν Δίκαιο και Έγινε Πράξη» φαίνεται πως αλλάζει το σύνθημα και γίνεται «Είναι λογικό και δεν Αλλάζει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις