Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος: “Ο άρχοντας των μαξιλαριών”- Κουβέλης: “Ούτε συζήτηση για συμμαχία με Καμμένο” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμμένος: “Ο άρχοντας των μαξιλαριών”- Κουβέλης: “Ούτε συζήτηση για συμμαχία με Καμμένο” (vid)

Απορίας άξιο είναι πώς θα καταφέρει ο Πάνος Καμμένος να «συμβιώσει» με τον Φώτη Κουβέλη, στο υπουργείο Άμυνας, μετά τον ανασχηματισμό Οι πιο πολλοί εξεπλάγησαν με την τοποθέτηση του κ. Κουβέλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας και δικαίως, αφού ο κ. Καμμένος δεν είχε διστάσει να εκφραστεί με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια. […]

Απορίας άξιο είναι πώς θα καταφέρει ο Πάνος Καμμένος να «συμβιώσει» με τον Φώτη Κουβέλη, στο υπουργείο Άμυνας, μετά τον ανασχηματισμό

Οι πιο πολλοί εξεπλάγησαν με την τοποθέτηση του κ. Κουβέλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας και δικαίως, αφού ο κ. Καμμένος δεν είχε διστάσει να εκφραστεί με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια.

Μάλιστα, σε τηλεοπτική συνέντευξη τον είχε χαρακτηρίσει… άρχοντα των μαξιλαριών.

«Ο άρχοντας των μαξιλαριών είναι ο Κουβέλης», είχε πει ο κ. Καμμένος, ενώ όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν το πιστεύει αυτό και ενώ ήταν εκτός κυβέρνησης, τότε, ο κ. Κουβέλης, συμπλήρωσε: «Ετοιμος είναι, δεν προλαβαίνουν να τον καλέσουν, από μόνος του λέει θα πάω αν με χρειαστούν. Δεν χρειάζεται καν να τον καλέσουν τον Κουβέλη».

Ούτε όμως και ο κ. Κουβέλης ήταν διατεθειμένος να συνεργαστεί με τον κ. Καμμένο. «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε», είχε γράψει στο Twitter το 2012 ο κ. Κουβέλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις