Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ανατίναξαν κι άλλο ΑΤΜ- Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η “λεία”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατίναξαν κι άλλο ΑΤΜ- Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η “λεία”

Του Πέτρου Καρσιώτη Μετά τα Πετράλωνα, η… Μαλεσίνα! Ακριβώς εικοσιτέσσερις ώρες από την έκρηξη του ΑΤΜ έξω από τα ΕΛΤΑ Πετραλώνων από δύο δράστες που διέφυγαν με τα χρήματα, άλλοι «βομβιστές» χτύπησαν στην κεντρική πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στη Μαλεσίνα. Οι δράστες, επέλεξαν το ΑΤΜ που βρίσκεται μπροστά από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην κεντρική Πλατεία […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μετά τα Πετράλωνα, η… Μαλεσίνα!

Ακριβώς εικοσιτέσσερις ώρες από την έκρηξη του ΑΤΜ έξω από τα ΕΛΤΑ Πετραλώνων από δύο δράστες που διέφυγαν με τα χρήματα, άλλοι «βομβιστές» χτύπησαν στην κεντρική πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στη Μαλεσίνα.

Οι δράστες, επέλεξαν το ΑΤΜ που βρίσκεται μπροστά από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην κεντρική Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου της Μαλεσίνας.

Η μέθοδος γνωστή από τα δεκάδες παρόμοια χτυπήματα: Παροχέτευση αερίου στο εσωτερικό του μηχανήματος, στο σημείο όπου βρίσκονται οι κασετίνες των μετρητών, πρόκληση σπινθήρα και έκρηξη.

Μετά τη ζημιά της Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής, οι κακοποιοί πήραν τις κασέτες με τα χρήματα περίπου 45-50.000 ευρώ.

Οι κάτοικοι, που μένουν κοντά στο κτίριο που στεγάζεται η Τράπεζα, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους έντρομοι από τον ισχυρό θόρυβο της έκρηξης.

Κάποιοι  είπαν ότι πρόλαβαν να δουν  δυο άνδρες να κινούνται με ένα αυτοκίνητο, τύπου τζίπ ανοιχτόχρωμο, πιθανόν ασημί μεταλλικό, προς την έξοδο του χωριού.

Εξετάζονται και τα βίντεο από τις κάμερες της Τράπεζας για να πιστοποιηθούν όσα περισσότερα στοιχεία είναι δυνατόν.

Στήθηκαν μπλόκα από την Αστυνομία της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει πληροφορία επίσης αν βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε και το οποίο κατά πάσα βεβαιότητα είναι κλεμμένο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις