alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Επιχειρηματίας κρατούσε επί επτά χρόνια «σκλάβα του σεξ» μια Ουκρανή (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Επιχειρηματίας κρατούσε επί επτά χρόνια «σκλάβα του σεξ» μια Ουκρανή (pics)

Την κόλαση βίωνε ένα πρώην μοντέλο από την Ουκρανία στα χέρια ενός επιχειρηματία που την βίαζε και την έδερνε σχεδόν καθημερινά, για εφτά ολόκληρα χρόνια. Μαζί του, απέκτησε δύο κόρες.

Η 25χρονη Νατάσα Σερέμπρι έχασε τόσο βάρος από όσα της έκανε ο Βιάτσεσλαβ Ρ ώστε απέμεινε μόλις 38 κιλά.

Όταν γλίτωσε απ’ τα χέρια του τυράννου είχε πάθε ανορεξία, ενώ έφερε κατάγματα στα πλευρά, το θώρακα, τα δάκτυλα και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και εσωτερικά όργανα και λίγο έλειψε να πεθάνει από αναιμία.

Η νεαρή λέει ότι ο κατά 30 χρόνια μεγαλύτερός της άντρας, άρχισε να τη δέρνει μόλις ένα μήνα αφότου γνωρίστηκαν πριν από επτά χρόνια, όταν εκείνη ήταν 18 ετών.

Η κοπέλα πιστεύεται ότι υπέφερε από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, μια ιδιάζουσα ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία ο θύμα αναπτύσσει συναισθηματική προσκόλληση προς το άτομο που το βασανίζει.

Η Νατάσα κρύβεται τώρα σε ένα καταφύγιο για θύματα οικιακής βίας στη Ρωσίας, φοβούμενη μήπως εντοπίσει τα ίχνη της ο βασανιστής της.

Της απαγόρευσε να έχει τηλέφωνο, την απέκοψε από τους δικούς της και από κάθε κοινωνική επαφή, ενώ την έδερνε μπροστά στις κόρες της, ηλικίας σήμερα τριών και πέντε ετών.

Η κοπέλα είχε μπροστά της μια πολλά υποσχόμενη καριέρα μοντέλου όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Βιάτσεσλαβ, ο οποίος στην αρχή της έδειχνε στοργή και αφοσίωση, αλλά γρήγορα αποκάλυψε το πραγματικό του, βίαιο πρόσωπο. Άρχισε να της ασκεί ψυχολογική και σωματική βία κι όταν ήταν έξι μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί την πήρε στην Τουρκία και την έκρυψε.

«Ήμουν μια σκλάβα. Δεν είχα δυνατότητα διαφυγής. Μου πήρε ταυτότητα, διαβατήριο, όλα τα έγγραφα. Μου απαγόρευε να μιλάω με τους φίλους και τη μητέρα μου, λέγοντας ότι μου ασκεί αρνητική επίδραση. Με απέκοψε από τους συγγενείς μου, δεν με άφηνε να μιλάω με τους γείτονες. Με έδερνε μπροστά στους συνεργάτες του όταν μας επισκέπτονταν», λέει η 25χρονη.

Η Νατάσα παραδέχεται ότι είχε πάθει «σοβαρή εξάρτηση απ’ αυτόν», αλλά δείλιαζε να τον καταγγείλει όταν την ξυλοφόρτωνε, φοβούμενη τα βίαια ξεσπάσματά του. Θυμάται ότι την έδειρε λίγο μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της την ώρα που τη θήλαζε «επειδή δεν του έδειχνα την προσοχή που θα ήθελε» κι ότι της απαγόρεψε να χρησιμοποιεί αντισύλληψη μολονότι τη βίαζε σχεδόν καθημερινά.

22 μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της έφερε στον κόσμο ένα άλλο κοριτσάκι. Ο γιος του Βιάτσεσλαβ από τον πρώτο του γάμο είδε τα βασανιστήρια που της έκανε και τον κατήγγειλε στην τουρκική αστυνομία.

Η κοπέλα εστάλη στην Ουκρανία, όπου πήγε να ζήσει με τους δικούς της στο Κίεβο, ενώ εκείνος απελάθηκε. Τη βρήκε, όμως, και την πήρε διά της βίας μαζί με τα παιδιά και τους πήγε σ’ ένα σπίτι σε προάστιο της Μόσχας, όπου τους κράτησε φυλακισμένους μέχρι τον περασμένο μήνα, που κατάφερε να ξεφύγει.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η Νατάσα είχε εξαντληθεί από την αιμορραγία. Τον παρακαλούσε να την πάει σε γιατρό για να μην πεθάνει, μέχρι που τελικά την άφησε να πάει σε νοσοκομείο, αλλά κράτησε τα παιδιά ως «ομήρους».

Η κοπέλα αποκάλυψε στο προσωπικό του νοσοκομείου το δράμα της κι εκείνοι τη βοήθησαν. Τον ξεγέλασαν να φέρει τα παιδιά για να τη δουν και μετά του ζήτησαν να πάει τα αποτελέσματα ιατρικών της εξετάσεων σ’ ένα άλλο τμήμα του νοσοκομείου. Στο μεταξύ την περίμενε ένα αυτοκίνητο διαφυγής που την μετέφερε στο καταφύγιο για θύματα οικογενειακής βίας.

Οι ρωσικές Αρχές τον αναζητούν.