Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Εξετάζει» την περίπτωση του Μίλιτς η Νάπολι!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Εξετάζει» την περίπτωση του Μίλιτς η Νάπολι!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Νάπολι είδε τον αριστερό της μπακ, Φαουζί Γκουλάμ, να τραυματίζεται, με αποτέλεσμα να μένει για αρκετό καιρό εκτός γηπέδων. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του 31χρονου, μόνο που οι μεταγραφές έχουν τελειώσει κι έτσι μπορούν να αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή μόνο εάν αυτός είναι ελεύθερος. Σύμφωνα με […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Νάπολι είδε τον αριστερό της μπακ, Φαουζί Γκουλάμ, να τραυματίζεται, με αποτέλεσμα να μένει για αρκετό καιρό εκτός γηπέδων.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του 31χρονου, μόνο που οι μεταγραφές έχουν τελειώσει κι έτσι μπορούν να αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή μόνο εάν αυτός είναι ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, οι «παρτενοπέι» έχουν ξεχωρίσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Χρβόγε Μίλιτς, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» από τη Φιορεντίνα για 1.500.000€.

Στο Λιμάνι, όμως, δεν «έπιασε», κι έτσι οι Πειραιώτες τον άφησαν ελεύθερο.

Το γεγονός πως έχει αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα, τραβάει ακόμα περισσότερο την προσοχή των Ναπολιτάνων.

Εκτός απ’ τον Μίλιτς, στη λίστα της Νάπολι βρίσκονται και τα ονόματα των Γκιγιέρμε Σικέιρα, Τζαμέλ Μεσμπά, Μπενουά Τρεμουλινάς, Χαβιέρ Γαρίδο, Μικελάντζελο Αλμπερτάτσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις