Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πρόωρο τέλος για το Rodeο: Είμαι σοκαρισμένη, δεν με ενημέρωσε κανείς από τον ΣΚΑΪ (vid)
LIFESTYLE

Πρόωρο τέλος για το Rodeο: Είμαι σοκαρισμένη, δεν με ενημέρωσε κανείς από τον ΣΚΑΪ (vid)

Πρόωρο τέλος για το Rodeο. Η σατιρική εκπομπή που παρουσάιζε ο Βαγγέλης Περρής και η Αθηναΐς Νέγκα, έριξε αυλαία χθες. Αν και η απόφαση του σταθμού ήταν κάπως βεβιασμένη, αφού ελήφθη τις τελευταίες ώρες, έρχεται στη βάση γενικών ανακατατάξεων στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Οι αλλαγές ξεκίνησαν από την προβολή ένα τέταρτο νωρίτερα του δελτίου […]

Πρόωρο τέλος για το Rodeο.

Η σατιρική εκπομπή που παρουσάιζε ο Βαγγέλης Περρής και η Αθηναΐς Νέγκα, έριξε αυλαία χθες. Αν και η απόφαση του σταθμού ήταν κάπως βεβιασμένη, αφού ελήφθη τις τελευταίες ώρες, έρχεται στη βάση γενικών ανακατατάξεων στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Οι αλλαγές ξεκίνησαν από την προβολή ένα τέταρτο νωρίτερα του δελτίου ειδήσεων, για χάρη του Survivor και θα συνεχίσουν με την έλευση της εκπομπής “The Power Of Love” που όπως όλα δείχνουν θα “πάρει” τηλεοπτικό χρόνο και από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο “ΕΔΩ”, με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η τελευταία εκπομπή φαίνεται πως επίσης μπαίνει στα συρτάρια του σταθμού.

Το πρόγραμμα διένυε τη δεύτερη σεζόν του στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας σημαντική κάμψη στα νούμερα τηλεθέασης, που τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνούσαν το 10%. Επιπλέον, οι συντελεστές της εκπομπής φαίνεται πως αιφνιδιάστηκαν επίσης από την απόφαση, αφού μόλις τη Δευτέρα, επέστρεψε και πάλι στο πόστο της η Αθηναΐς Νέγκα, μετά τον τοκετό.

Ο Βαγγέλης Περρής, η Αθηναΐς Νέγκα και η Άννα Μαρία Βέλλη αποχαιρέτησαν το κοινό τους με ένα λιτό μήνυμα αφού πρώτα έκαναν αποφώνηση, παρουσιάζοντας ο ένας τον άλλο.

Όταν ξεκίνησαν να πέφτουν οι τίτλοι, το μήνυμα ήταν το εξής: «Το ταξίδι ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Ευχαριστούμε για την παρέα. Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η ομάδα του Rodeo σας χρωστάει πολλά!».

Άγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον των συντελεστών της εκπομπής.

Ο Βαγγέλης Περρής ανέβασε ένα μήνυμα γεμάτο νόημα στα social media. Mια φωτογραφία της Αθηναΐδας Νέγκα από τα γυρίσματα της εκπομπής, συνοδεύεται από τα εξής λόγια: «Σε πέντε μέρες θα κλείναμε χρόνο. Μας πρόλαβαν οι εξελίξεις!! Οι κάλοι όμως στο τέλος νικάνε!».

Σε πρωινή εκπομπή, η Νέγκα δήλωσε σοκαρισμένη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις