Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ρεζίλι ο Τούρκος υπουργός- Ρομπότ του “την είπε” σε επίσημη ομιλία του (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ρεζίλι ο Τούρκος υπουργός- Ρομπότ του “την είπε” σε επίσημη ομιλία του (vid)

«Ρεζίλι» έγινε μπροστά στο κοινό ο Τούρκος υπουργός Αχμέτ Ασλάν όταν κατά την διάρκεια επίσημης ομιλίας του για την «Ημέρα Ασφαλέστερου Internet», ένα ρομπότ που στεκόταν δίπλα του, του είπε: «Μίλα πιο αργά, τι είναι αυτά που λες;». Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ, όμως το ρομπότ δεν είχε διάθεση […]

«Ρεζίλι» έγινε μπροστά στο κοινό ο Τούρκος υπουργός Αχμέτ Ασλάν όταν κατά την διάρκεια επίσημης ομιλίας του για την «Ημέρα Ασφαλέστερου Internet», ένα ρομπότ που στεκόταν δίπλα του, του είπε: «Μίλα πιο αργά, τι είναι αυτά που λες;».

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ, όμως το ρομπότ δεν είχε διάθεση για αστειάκια.

Ο Σάνμποτ είναι φτιαγμένος στην Κίνα, μοιάζει με ένα τρίχρονο παιδί στο μέγεθος και ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης που έγινε στην Άγκυρα.

Ενώ είχε πάρει το λόγο ο υπουργός και απηύθυνε την ομιλία του στο κοινό, ο Σάνμποτ ακουγόταν έξαλλος να λέει: «Μίλα πιο αργά! Δεν καταλαβαίνω τι λες! Τι είναι αυτά που λες;»!
Ο Ασλάν χαμογέλασε αμήχανα, ενώ το κοινό ξεσπούσε σε γέλια.

Ο υπουργός ζήτησε τελικά από τους υπευθύνους να βάλουν το ρομπότ στο «Mute», στο αθόρυβο: «Αγαπητοί μου φίλοι, φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτό το ρομπότ πρέπει να μπει υπό έλεγχο, σας παρακαλώ, όποιος είναι υπεύθυνος ας κάνει αυτό που πρέπει», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις