Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευγενία Σαμαρά: Θέλω να μπορώ να πω στο παιδί μου, “με τον μπαμπά σου ήμασταν φουλ ερωτευμένοι”
LIFESTYLE

Ευγενία Σαμαρά: Θέλω να μπορώ να πω στο παιδί μου, “με τον μπαμπά σου ήμασταν φουλ ερωτευμένοι”

Την γνωρίσαμε από την καυτή συμμετοχή της στους Ράδιο Αρβύλα, ενώ την απολαύσαμε και στην σειρά «η Εκδρομή». Αυτός ήταν και ο λόγος που τα μάζεψε και ήρθε στην Αθήνα, όπου γνώρισε και τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή, αλλά εξηγεί πως το δαχτυλίδι που φοράει […]

Την γνωρίσαμε από την καυτή συμμετοχή της στους Ράδιο Αρβύλα, ενώ την απολαύσαμε και στην σειρά «η Εκδρομή».

Αυτός ήταν και ο λόγος που τα μάζεψε και ήρθε στην Αθήνα, όπου γνώρισε και τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή, αλλά εξηγεί πως το δαχτυλίδι που φοράει είναι κόσμημα και όχι μονόπετρο, όπως ίσως νομίσει κάποιος. «Δεν θα αναλύσω τα προσωπικά μου στις κάμερες ή σε συνεντεύξεις, όμως αν βγω στο δρόμο, δεν θα κρυφτώ για να μη με δεις. Είμαι με έναν άνθρωπο. Απλά δεν θα επιλέξω να ανοίξω κουβέντα για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου» εξηγεί στο People.

Η Ευγενία παραδέχεται πως θέλει πολύ να κάνει οικογένεια.

«Θα ήθελα να φέρω στον κόσμο ένα παιδί πολύ ρομαντικά, να δώσω πολλή αγάπη και να μεγαλώσω έναν άνθρωπο χωρίς φοβίες και ανασφάλειες. Όμως δεν θέλω να σχεδιάζω τίποτα. Δεν σκέφτομαι πολύ το γάμο, το να ντυθώ νύφη. Αυτό που φαντάζομαι για το μέλλον μου είναι ένα παιδί, χωρίς όμως να μπαίνει αυτό σε μια χρονολογική ατζέντα.

Τώρα προέχει η δουλειά, όμως ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξέρεις πότε θα έρθει. Επειδή μέσα μου υπάρχει ένας αγνός ρομαντισμός, θα ήθελα το παιδί που θα κάνω να είναι καρπός έρωτα. Δεν θέλω να το κάνω επειδή μεγάλωσα ή επειδή το προστάζει η κοινωνία. Αν είναι να συμβεί, θέλω όταν μεγαλώσει να μπορώ να του πω “με τον μπαμπά σου ήμασταν φουλ ερωτευμένοι”. Πιστεύω ότι το παιδί παίρνει πολλά από τη σχέση των γονιών» καταλήγει.

Ωστόσο, η Ευγενία δεν έκανε πάντα σχέσεις από έρωτα. «Μπορεί να νόμιζα ότι είμαι ερωτευμένη. Όσο μεγαλώνεις και μαθαίνεις τον εαυτό σου καλύτερα, καταλαβαίνεις και για ποιους λόγους διάλεγες τους ανθρώπους που υπήρξαν στη ζωή σου» μου λέει.

Σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της είναι και οι φιλίες. Έχει φίλους από τα παιδικά της χρόνια, αλλά κατάφερε να αποκτήσει αρκετούς και μέσα από το χώρο της. Στενή της φίλη είναι η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Με την Τόνια είχαμε κοινούς φίλους, οι οποίοι μου μιλούσαν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. Όταν ήρθα στην Αθήνα, βρεθήκαμε μέσω αυτών. Δέσαμε γιατί έχει την ίδια τρέλα με εμένα, με την καλή έννοια. Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να είναι πιο δοτικός από την Τόνια. Κάνουμε την ίδια δουλειά και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Κι όχι μόνο εμένα. Είμαι πολύ τυχερή που τη βρήκα» λέει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις