Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Άγρια ληστεία στη Βουλιαγμένη- Ένοπλοι “την έπεσαν” σε αυτοκίνητο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγρια ληστεία στη Βουλιαγμένη- Ένοπλοι “την έπεσαν” σε αυτοκίνητο

Του Πέτρου Καρσιώτη Στιγμές τρόμου έζησαν δύο νεαροί μέσα στο αυτοκίνητό τους στην περιοχή της Βουλιαγμένης, όταν νυχτερινές ώρες, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρεις κουκουλοφόρους ληστές, οι οποίοι εν τέλει έστειλαν με τραύματα στο νοσοκομείο τον έναν επιβάτη. Το γεγονός σήμανε συναγερμό στην Ασφάλεια Το αιματηρό γεγονός έχει σημάνει συναγερμό στις υπηρεσίες ασφάλειας της Νοτιοανατολικής Αττικής, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο νεαροί μέσα στο αυτοκίνητό τους στην περιοχή της Βουλιαγμένης, όταν νυχτερινές ώρες, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρεις κουκουλοφόρους ληστές, οι οποίοι εν τέλει έστειλαν με τραύματα στο νοσοκομείο τον έναν επιβάτη.

Το γεγονός σήμανε συναγερμό στην Ασφάλεια

Το αιματηρό γεγονός έχει σημάνει συναγερμό στις υπηρεσίες ασφάλειας της Νοτιοανατολικής Αττικής, οι αστυνομικοί της οποίας έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό της τριάδας των ιδιαίτερα βίαιων  και σκληρών ληστών.

Οι δύο νεαροί, 22 και 23 ετών, βρίσκονταν στο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, οι δύο φίλοι, ηλικίας 22 και 23 χρόνων, αντίστοιχα, βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, πάνω από τη λίμνη της Βουλιαγμένης.

Ο οδηγός το είχε σταθμεύσει στην άκρη ενός δρόμου, όταν στο τζάμι του συνοδηγού είδαν να εμφανίζεται ένας κρανοφόρος, ο οποίος κάτω από το κράνος φορούσε κουκούλα.

Πρότεινε το πιστόλι και με κινήσεις θέλησε να βγάλει έξω τον συνοδηγό

Με νοήματα, έδωσε στον συνοδηγό να καταλάβει ότι υπό την απειλή του πιστολιού έπρεπε να βγει έξω από το αυτοκίνητο.

Πανικόβλητος ο νεαρός στη θέα του πιστολιού και του κρανοφόρου, άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει στο χωματόδρομο.

Λίγα μέτρα μακριά έπεσε πάνω στους άλλους δύο ληστές

Λίγα μέτρα μακριά, έπεσε πάνω σε δύο ακόμη κακοποιούς, με κράνη και κουκούλες, οι οποίοι επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Επειδή αντιστάθηκε ο ένας από τους δύο, άρχισε να τον χτυπά μέχρι αιμορραγίας στο πρόσωπο.

Ρολόι Ρόλεξ και δαχτυλίδι η λεία των ληστών

Εν τέλει, τα μέλη της σκληρής συμμορίας άρπαξαν από τον έναν νεαρό ένα ρολόι Ρόλεξ κι ένα χρυσό δαχτυλίδι και όσα χρήματα είχαν πάνω τους και οι δύο.

Το ένα από τα δύο θύματα αιμόφυρτο μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Θορυβημένοι οι αστυνομικοί από το συμβάν

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας ιδιαίτερα θορυβημένοι από το κρούσμα εγκληματικότητας εξετάζουν όλα τα στοιχεία της επίθεσης.

Ερωτηματικό γι αυτούς παραμένει το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δεν είχε καταγγελθεί κανένα παρόμοιο κρούσμα με δράση τριών ενόπλων κρανοφόρων-κουκουλοφόρων στην ευρύτερη περιοχή.

Εξιχνιάστηκαν άλλες επιθέσεις σε αυτοκίνητα

Επιθέσεις που δέχθηκαν παλαιότερα ζευγάρια μέσα στο αυτοκίνητό τους κατά μήκος της παραλιακής σε Βάρκιζα-Βουλιαγμένη έχουν εξιχνιαστεί με τη σύλληψη Αλβανών δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις