Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Νικόλ Κίντμαν τρώει ζωντανά έντομα και το απολαμβάνει (vid)
LIFESTYLE

Η Νικόλ Κίντμαν τρώει ζωντανά έντομα και το απολαμβάνει (vid)

Μια περίεργη προτίμησή της αποκάλυψε η Νικόλ Κίντμαν στο τελευταίο βίντεο του Vanity Fair «Secret Talent Theatre, αφήνοντας άφωνους όλους όσοι το είδαν. Η διάσημη ηθοποιός τρώει ζωντανά έντομα και μάλιστα, το απολαμβάνει! Συγκεκριμένα, το γεύμα της αποτελείται από τέσσερα πιάτα: Ζωντανά σκουλήκια τα οποία χαρακτηρίζει ως «υγρά, σαν τσίχλες» δηλώνοντας αδυναμία να περιγράψει με […]

Μια περίεργη προτίμησή της αποκάλυψε η Νικόλ Κίντμαν στο τελευταίο βίντεο του Vanity Fair «Secret Talent Theatre, αφήνοντας άφωνους όλους όσοι το είδαν.

Η διάσημη ηθοποιός τρώει ζωντανά έντομα και μάλιστα, το απολαμβάνει!

Συγκεκριμένα, το γεύμα της αποτελείται από τέσσερα πιάτα: Ζωντανά σκουλήκια τα οποία χαρακτηρίζει ως «υγρά, σαν τσίχλες» δηλώνοντας αδυναμία να περιγράψει με ακρίβεια τη γεύση τους», κάμπιες στις οποίες αποδίδει μια «φρουτώδη γεύση», γρύλους τους οποίους παρομοιάζει σαν «τριχωτό καρύδι» και με μια γεύση που η ίδια δεν έχει ξαναδοκιμάσει και τέλος, τηγανιτές ακρίδες, τις οποίες η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαιτέρως, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι καταπληκτικά… εξαιρετικά»!

Κάποια στιγμή μάλιστα, δηλώνει περήφανα: «Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τρώνε έντομα και εγώ είμαι ένα μία από αυτούς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις