Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Συμφώνησαν Άρσεναλ και Ντόρτμουντ για Ομπαμεγιάνγκ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Συμφώνησαν Άρσεναλ και Ντόρτμουντ για Ομπαμεγιάνγκ»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μία από τις «σαπουνόπερες» αυτής της χειμερινής  μεταγραφικής αγοράς, είναι πιθανό να τερματιστεί μέσα τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με το «Sky Sports News», η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ έχουν καταλήξει σε κατ ‘αρχήν συμφωνία  για τη μετακίνηση του Ομπαμεγιάνγκ. Η αγγλική ομάδα θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία της […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μία από τις «σαπουνόπερες» αυτής της χειμερινής  μεταγραφικής αγοράς, είναι πιθανό να τερματιστεί μέσα τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με το «Sky Sports News», η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ έχουν καταλήξει σε κατ ‘αρχήν συμφωνία  για τη μετακίνηση του Ομπαμεγιάνγκ.

Η αγγλική ομάδα θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία της 65.000.000€, προκειμένου να ντύσει με τη φανέλα της τον επιθετικό από την Γκαμπόν και να ενισχύσει την επίθεσή της, μετά την αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αφρικανός επιθετικός, θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Αρσέν Βενγκέρ, μετά εκείνη του Μχιταριάν, που έγινε στο πλαίσιο της μετακίνησης του Χιλιανού επιθετικού στο Ολντ Τράφονρτ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις